Zlatni Studio 2022.

Franka Batelić: Najljepši kraj iznimno uspješne godine, u kojoj se sa suprugom konačno skrasila u novom domu

Glazbenica je nominirana za nagradu Zlatni Studio u kategoriji najbolje pjevačice te otkriva po čemu joj je ova godina bila posebna.

Franka Batelić ove je godine još jednom nominirana za nagradu Zlatni Studio u kategoriji najbolje pjevačice. "Nagrade i nominacije su uvijek ogromni poticaj i vjetar u leđa za dalje. Nema ništa ljepše nego znati da je netko prepoznao tvoj trud i rad", kazala je glazbenica za Jutarnji.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Ova godina za nju i supruga Vedrana Ćorluku završava najljepše moguće jer su se nedavno uselili u svoj zagrebački novi dom. Budući da je naš nogometaš u Rusiji živio devet godina, no nakon rođenja sina odlučio se vratiti kući za stalno.

"Vedran je tu i napokon imamo priliku biti svi zajedno kao obitelj. I moram priznati da svi uživamo", kazala je Franka. Prije nekoliko mjeseci tročlana obitelj uselila je u svoju novu vilu na Britanskom trgu u Zagrebu, koju su počeli graditi lani. Vila vrijedna 15 milijuna kuna ima tri etaže, podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište. Kuća se prostire na 1553 četvorna metra i nedaleko je od doma bivšeg premijera Ive Sanadera.

image

Franka Batelić

DAVOR MATOTA/CROPIX

Dugo godina ljubav na daljinu

Par se upoznao na Zrću, a na početku veze održavali su ljubav na daljinu. Kako je veza bila sve ozbiljnija tako je i Franka sve više posjećivala rusku prijestolnicu. Prije tri godine par se vjenčao u Istri, nakon šest godina veze. Iako radi punom parom, na snimanju i stvaranju nove glazbe, zbog covid-situacije sve s koncertima bilo drugačije nego ranije.

Čitajte i: Doris Pinčić: ‘Gita i Donat se najviše vesele kad im nešto fino skuham, njima je mama - mama‘

"Naravno, ništa, baš ništa se ne može mjeriti s tim osjećajem povezanosti s publikom na koncertima. Ja sam zaljubljena u svoj posao zbog pozornice, tog osjećaja koji mi pruža sinergija s publikom, tako da je cijeli ovaj period kad je koncerata manje težak svim glazbenicima i scenskim umjetnicima. Ali ovo je vrijeme za stvaranje, za reinventiranje", kazala je Franka, koja je otkrila da je uspjela pronaći vremena i za povratak studiranju.

"Napokon privodim kraju Pravni fakultet u Zagrebu. Viktorovo rođenje i pandemija su malo usporili stvari, ali evo, sada će štreber u meni stisnuti", našalila se glazbenica.

Linker
18. travanj 2024 08:22