Getty Images
obiteljski odmor

Fotke od pola milijuna lajkova: Luka Modrić uživa u toplim krajevima, svi su oduševljeni njegovim 'novim prijateljima'

Dok je većini zima rezervirana za odlazak na skijališta, naš nogometni reprezentativac uputio se u nešto toplije krajeve, zajedno sa svojom obitelji.

Kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić se sa suprugom Vanjom i sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom odlučio odmoriti od obveza u klubu Real Madrid. Obitelj se odlučila otputovati u topli Dubai, a pratitelje na Instagramu počastio je fotkama s odmora, što su dočekali s oduševljenjem.

"Naši novi prijatelji", napisao je nogometaš i ubrzo zaradio više od pola milijuna lajkova. Medo, lav i lemuri neki su od Lukinih novih prijatelja s kojima se fotografirao u Zoološkom vrtu kojeg su posjetili.

Inače, jedan od naših najuspješnijih nogometaša poznat je u svjetskim medijima, a u studenom ove godine na svoju policu stavio je još jednu nagradu koju do sada nisu dobili niti Cristiano Ronaldo ni Lionel Messi - "Zlatno stopalo", koja se dodjeljuje nogometašima za postignute individualne i momčadske uspjehe.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 24:  Luka Modric of Real Madrid and wife Vanja Bosnic arrive on the Green Carpet with their children Ivano Modric and Ema Modric ahead of The Best FIFA Football Awards at Royal Festival Hall on September 24, 2018 in London, England.  (Photo by Dan Istitene/Getty Images)
Getty Images

Luka Modrić s obitelji seli u vilu od koje zastaje dah: Kuća od 2,3 milijuna eura ima i svoje vlastito kino

Uz nogometne uspjehe i sretnu obitelj, Luka je nedavno postao vlasnik nove vile u koju uskoro seli sa suprugom i djecom. Nalazi se u naselju La Moraleja sjeverno od Madrida. Raskošna vila vrijedna je 2,3 milijuna eura, a sastoji se od devet spavaonica s devet kupaonica, četiri sobe s kupaonicama za poslugu, velikog dnevnog boravka, kuhinje, velikog vrta i kina u potkrovlju. U donjem dijelu kuće nalazi se i vinski podrum, teretana i prostor za masaže.

Linker
19. travanj 2024 05:06