sretno dijete

Fotka malene Balie Dee koja je zaplivala u blato najslađe je što ćete danas vidjeti

U domu Elle Dvornik i njezinog supruga Charlesa Pearcea nikad nije dosadno, a čini se ni izvan njega. Fotografija njihove starije kćeri nakon što je upala u blato svjedoči da bi, u slučaju da se ponovno odluče snimati reality show o svojoj obitelji - zasigurno bio iznimno gledan.

"Prošla godina je bila toliko loša da sam se od listopada klonio društvenih mreža. Postoji, naime, jedna stara izreka - ako nemaš ništa dobro za reći, nemoj reći baš ništa! Ova fotografija je suma sumarum protekle godine. Balie, hvala ti! U svakom slučaju, 2021. hura, hura, hura! Nadajmo se da će svima donijeti puno sreće, uspjeha i radosti" napisao je Charles Pearce pokraj fotografije svoje kćeri Balie Dee nakon što je zaplivala u lokvu blata.

Neodoljiva trogodišnjakinja nasmijala je sve pratitelje na Instagramu te u samo nekoliko sati prikupila 12500 lajkova, a mnogi su u komentarima ustvrdili kako izgleda kao vrlo sretno dijete.

Ovaj 44-godišnji marketinški stručnjak koji je u braku s našom najpoznatijom influencericom, Ellom Dvornik (30) ne krije koliko mu godi obiteljski život čije pikanterije i sam nerijetko dijeli na društvenim mrežama. Otkako im je prije nepunih godinu dana stigla i druga kći, Lumi Wren, ipak ne kriju kako im se život u potpunosti promijenio.

Kći pokojnog “kralja funka” Dine Dvornika upravo nam je to nedavno priznala u intervjuu uvjerena kako bi on da je vidi danas - kao udanu ženu i majku dvoje djece - bio šokiran. Nikad nije mislila da će imati djecu prije tridesete, a sigurna je da ni Dino tako nešto nije očekivao od nje. Prije je često putovala i puno tulumarila, a sada slobodno vrijeme uglavnom provodi kod kuće. Njezina Balie Dee, kaže, ni pet sekundi ne zadržava pažnju, nestašna je i dominantna u obitelji, a jedanaestomjesečna Lumi Wren pak zahtijeva brigu od 0-24. Zato su sretni kada im uskoči Ellina majka Danijela koja obožava svoje dvije unučice, ali i Charlesova majka o kojoj Ella ima samo riječi hvale.

Linker
17. travanj 2024 01:15