Filip Brala i Borna Subota
Bicikliranje za sve

Fotka dana: Poznate mame, klinci i supružnici pohvalili se vikendom za pamćenje

Glumice Petra Kurtela, Mirna Medaković Stepinac i Lana Gojak pohvalile su se da su u pratnji svojih obitelji provele prekrasan vikend na biciklima, a usput su svima poslale poruku da je ovaj oblik tjelovježbe savršen za zdravlje duha i tijela.

Savršeno vrijeme, sunce, more, lijepa trasa dugačka čak 118,55 kilometara odlika je prve utrke Granfondo Falkensteiner Borik koja je privukla i mnoge ljubiteljice limenog ljubimca na dva kotača.

"City bike mi je oduvijek omiljen za vožnju po gradu, a onda su došle moje dvije djevojčice. Kupili smo i sjedalice pa kada se želimo provozati po gradu, suprug i ja vozimo cure. Ja sam i na fakultet dolazila biciklom i vozila sam i kada bicikliranje po gradu nije bilo popularno. Uživam i drago mi je što i moje blizanke vole bicikliranje. Uvijek je dobro koristiti bicikl zato što je zdravije, ljepše i zato što se u svakom trenutku možeš zaustaviti, poigrati u parku i ne brinuti o parkingu", rekla je Mirna Medaković Stepinac, dok Lana Gojak također voli grad obilaziti biciklom.

"Uz bicikliranje živimo zdraviji i slobodniji život. Ovakve utrke pridonose podizanju svijesti o važnosti bicikliranja, uče nas kako da se ponašamo u prometu i prema biciklistima. Kod nas ljudi još uvijek nisu upoznati s kulturom ponašanja u prometu", izjavila je glumica Petra Kurtela.

Filip Brala i Borna Subota

Filip Brala i Borna Subota

Linker
19. travanj 2024 13:15