Spremna za kićenje

Finalni posao: U Balenciaginom kaputu, vesela Melania dočekala Bidenovo božićno drvce

Bez supruga Donalda Trumpa pod rukom, lepršava i vedra Melania Trump pojavila se ispred Bijele kuće kako bi dočekala božićno drvce novog predsjednika SAD-a Joea Bidena te odigrala svoju posljednju ulogu u cipelama prve dame.

Melania Trump ne da se smesti. Premda je nedavno na tajno snimljenoj snimci izjavila da "kog boli briga za božićno ukrašavanje", u nešto prostijoj verziji, pred Bijelom kućom pojavila se u izvrsnom raspoloženju i s velikim osmijehom na licu.

Prije nego Jill preuzme, Melania će odraditi posao vezan uz blagdansko uređenje

50-godišnja Melania osvanula je pred Bijelom kućom kako bi obavila svoj završni posao - preuzimanje glavnog božićnog drvca te kićenje svečanim ukrasima kako bi duh blagdana zaživio prostorijama koje je godinama zvala domom.

image
Melani Trump maše kočijašu koji je dostavio drvce pred Bijelu kuću
MICHAEL BROCHSTEIN/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Ogromno božićno drvce stiglo je na kolima koja su vukli konji Winston i Ben, a Melania ga je obišla i pažljivo pregledala.

"Sretan Božić", uzviknula je novinarima i fotografima, a zatim se uputila u unutrašnjost kuće gdje ju čeka mnogo posla i veliki izazov - ostaviti dojam svojim finalnim božićnim uređenjem, prije nego Jill Biden preuzme u siječnju.

Još jednom oduševila modnim izborom

Za ovu prigodu Melania je odjenula predivan dugački kaput pepita uzorka u stilu pedesetih, modne kuće Balenciaga, koji je upotpunila crnim čizmama s potpeticom i crnim kožnatim rukavicama.

Prije više mjeseci, u javnost je iscurila snimka koju je snimila Melanijina bivša prijateljica, željna da svijetu pokaže pravo lice prve dame.

Snimka koja je uzburkala javnost

Na snimci Melanija govori kako uvijek stoji uz svog supruga i trudi se koliko može, a nitko ne cijeni njezin trud.

"Poput njega sam, podržavam ga. Ne govorim dovoljno, ne radim dovoljno gdje god da se pojavim. Naradim se kao konj oko božićnih ukrasa, a ono, koga boli briga za božićne ukrase? Ali moram to napraviti, zar ne? I onda kažem da radim na Božiću i dekoracijama, a onda me pitaju - a što je s djecom koja su odvojena od roditelja? Dajte me pustite na miru! Zašto nisu govorili takve stvari kad je Obama to radila?"

Svi željno iščekuju vidjeti za kakve se dekoracije odlučila u posljednjoj godini svoje 'vladavine'.

Linker
24. travanj 2024 01:22