ANA MIHALIC
Uživancija na entu

Filip Hrgović iznenadio suprugu za rođendan fantastičnim poklonom: ‘Moja žena, moja stijena‘

Uz klasične znakove pažnje poput balona i buketa cvijeća, poznati hrvatski boksač pripremio je supruzi Marineli nevjerojatno iznenađenje koje definitivno nije očekivala.

Uz klasične znakove pažnje poput balona i buketa cvijeća, poznati hrvatski boksač pripremio je supruzi Marineli nevjerojatno iznenađenje koje definitivno nije očekivala.

Naš proslavljeni boksač Filip Hrgović trenutno je u Miamiju gdje trenira za nadolazeće borbe. U gradu gdje je vječno ljeto, društvo mu pravi supruga Marinela Čaja s kojom je godinu i pol u braku. No, čini se da njima sedma godina braka nipošto nije krizna jer su sretniji nego ikada.

Iako se ne vole često medijski eksponirati, ipak s fanovima dijele neke privatne trenutke. Tako je Hrgović otkrio što je poklonio supruzi za rođendan - uz simpatične balone i buket crvenih ruža, odveo ju je na let helikopterom, a pogled u kojem su uživali stvarno je nenadmašan.

"Moja supruga, moja stijena! Najdraža moja ljubavi, sretan ti rođendan" emotivno je napisao ponosni suprug ispod fotografija i videa.

Filip i Marinela poznaju se od djetinjstva jer su oboje odrasli u Sesvetama i to u istom kvartu. Prvo su se počeli dopisivati, a nakon toga i izlaziti, da bi se nakon šest godina veze i pola godine zaruka napokon i vjenčali. Ceremonija se održala u lipnju prošle godine u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama, a na izlasku iz crkve pustili su dvije bijele golubice koje su simbolizirale njihovu ljubav.

image
Vjenčanje Filipa Hrgovića i Marinele Čaje.
Goran Mehkek/CROPIX

Uoči zaruka Filip je za Gloriju otkrio da mu je Marinela najveća podrška i oslonac u svemu što radi. "I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama", rekao je boksač.

Linker
26. travanj 2024 14:38