fantastična scena s vjenčanicom

Fanovi se naježili kad su vidjeli Dianu: Izašao je trailer za četvrtu sezonu serije 'The Crown'

Izašao je dugo iščekivani trailer za nove epizode vrlo gledane serije u kojima će neprežaljenu princezu Dianu glumiti Emma Corrin. Prvi dojmovi više su nego odlični, a komentatori na društvenim mrežama hvale i Emmu i produkciju.

Fanovi popularne serije "The Crown" napokon će dočekati sezonu u kojoj se pojavljuje princeza Diana.

Radnja četvrte sezone hvaljene Netflixove serije o britanskoj monarhiji smještena je u osamdesete godine, i naravno, donosi priču o nesretnoj princezi Diani, njezinim dječacima Harryju i Williamu i princu Charlesu.

Ulogu obožavane lady Diane Spencer preuzela je glumica Emma Corrin, dok kraljicu Elizabetu II. kao i u prethodnoj sezoni, glumi Olivia Colman.

U najnovijim epizodama vidjet ćemo susretanje britanskih kraljevskih lica s mnogim važnim figurama osamdesetih pa će tako Gillian Anderson glumiti "čeličnu" Margaret Thatcher, što je još jedan zanimljiv TV trenutak kojem se gledatelji vesele.

Netflix je napokon izbacio trailer u kojem možemo vidjeti u kojem će se tonu odvijati najnovija sezona, a posebno su dojmljive scene lady Diane u vjenčanici, zbog koje su se mnogi, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, naježili.

Pogledajte!

Čitajte i...

'The Crown' dobiva konkurenciju? Na Netflix dolazi show posvećen princezi Diani

Konačno su se odlučili: Nakon nekoliko seljenja, Harry i Meghan kupili kuću u kojoj će odgajati sina

Knjiga je otkrila i ono što Meghan pokušava sakriti više od ičega: Zašto se raspao njen prvi brak?

Linker
17. travanj 2024 13:35