Getty Images for New York & Comp
NE ŽELI OBJAVITI SUPRUGA

Eva Mendes ne želi lagati: 'I meni treba jako puno da bih izgledala ovako, borim se, između ostalog, s hranom'

Slavna glumica odavno je odlučila da će njezin privatni život i ostati takav, a njezinoj pratiteljici nije ni komplimenti nisu pomogli u molbi da češće objavljuje svojeg zgodnog supruga...

Holivudska miljenica rođena je u Miamiju na Floridi prije 46 godina, Eva Mendes, majka je petogodišnje Esmeralde i trogodišnje Amade. U stabilnoj je vezi s kolegom Ryanom Goslingom (39) od 2011. godine, a njihova je ljubav nakon rođenja kćerkica samo ojačala. Supruga je srela na snimanju filma "Grijesi očeva" : "Nisam se vidjela kao majka sve dok nisam upoznala njega. Klinci su tada još uvijek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se kemija. Tada mi je odjednom sve to s djecom počelo imati smisla. I to ne djeca, nego njegova djeca. To je imalo veze baš s njim', ispričala je svojevremeno je otvoreno Mendes. Eva je jako aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na komplimente za novu modnu kampanju i upit zašto ne stavlja fotografije supruga ponovno poentirala.

"Želim da žene znaju da i meni treba jako puno da bih izgledala ovako i da se borim, između ostalog, i s hranom. Stoga, hvala još jednom na tvom komentaru i ne zaboravi me prozvat vidiš da sam negdje zeznula. A što se tiče Ryana, objavljujem samo stvari koje već postoje, poput fotografija iz filmova i slično. Moj muškarac i moja djeca dio su moje privatnosti i to mi je važno, stoga hvala na razumijevanju. Želim ti ugodan dan!", završila je Eva.

Linker
13. travanj 2024 17:17