njegov ponos

Enis Bešlagić u najljepšem društvu: Najvažnije žene u njegovu životu blistale u elegantnim izdanjima

Glumac je na proslavu rođendana svoje bliske prijateljice Nine Badrić došao sa suprugom, s kojom je u sretnom braku, te kćeri koju s Ninom veže posebna veza.

Među poznatim gostima na proslavi jubilarnog, 50. rođendana glazbene zvijezde Nine Badrić bio je i glumac Enis Bešlagić koji je stigao u društvu supruge Sabine i kći Asje. Proslava se održala u Bistrou Apetit, a simpatičan trio bio je sređen od glave do pete - Enis je izgledao vrlo elegantno u crnom smokingu i bijeloj košulji, Sabina je zablistala u srebrnoj dugoj haljini, dok je Asja nosila satensku kreaciju divne smaragdne boje.

image

Ninu i Asju veže poseban odnos.

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Enis i Sabina su u jednom od najdugovječnijih brakova na domaćoj sceni, a kako je jednom prilikom rekao za Gloriju, poznaju se cijeli život te su prije svega najbolji prijatelji.

"Za uspješan brak bitno je da supružnici međusobno puno komuniciraju", otkrio je prošle godine Enis u intervjuu te dodao da ne čeka njezine upute o kućanskim poslovima. "Nije mi problem usisati ili skuhati ručak", bio je jasan Enis.

Kako Enis rijetko priča o svom privatnom životu, tako nije poznato previše detalja o njegovoj obitelji. Sabina se rijetko pojavljuje pred kamerama, no kada se to i dogodi, ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

image

Sabina, Enis i Asja na Nininom rođendanu.

DAMIR KRAJAC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Spektakularna proslava rođendana Nine Badrić: Slavljenica blista u haljini Mihana Momose

Nije slučajno da je Nina među svoje goste uvrstila Enisa jer ih veže dugogodišnje prijateljstvo te ona i Asja imaju poseban odnos. Naime, Nina je jednom prilikom na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju Asje kao djevojčice. Tada je Nina nastupala u Sarajevu, a malena Asja joj se pridružila na pozornici i zapjevala.

Osim Asje, Sabina i Enis imaju i sina Maka koji ovoga puta nije bio s njima. Enis je u intervjuu za Gloriju otkrio i što će savjetovati kćeri Asji i sinu Maku ako požele krenuti njegovim stopama.

"Osobno bih volio da probaju pronaći mirnije zanimanje. Baviti se kulturom u nekulturnim vremenima vrlo je stresno. Pretvara se u nešto što je mnogima samo hobi", rekao je Enis.

Linker
05. ožujak 2024 18:30