Vladimir Dugandžić / Hanza media
'Ne sudite i ne ogovarajte'

Emotivna objava bivše supruge Igora Štimca: 'Prošli smo puno toga, ali smo ostali obitelj'

Teško razdoblje u obitelji Štimac komentirala je Suzana Žunić Milačić koja o svom bivšem suprugu govori samo lijepe riječi, a sigurna je da će sve pobijediti - ljubavlju.

Sina Igora Štimca policija je u petak prijavila zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja."Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji", kratko je komentirao bivši nogometaš i izbornik Štimac, a nije dugo prošlo da se o svemu oglasila njegova bivša supruga Suzana Žunić Milačić, majka Luke Štimca.

"Možda griješim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem... Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijepljenja rana, kod nekog vise, kod nekog manje, ali smo ostali obitelj. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange... Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Dug je proces, a mi smo tu, na korak...moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema ništa ljepše kad svi sjedimo za istim stolom, i rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvest obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako, ali uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi...On im je podrška i prijatelj, kantica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog "oca"-prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu ♥️)..Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju’, piše u svojoj Facebook objavi nekadašnja misica.

"Sve u svemu, bas smo šareni, al dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno... Stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se, ali opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći, iza kiše dođe uvijek sunce, a vi, moji fb prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih. A vi novinari, prenesite ljubav iz ovog posta, i copy pejstajte ga u milijun primjeraka jer može pomoći još kome. Bar tako ja mislim. Volim vas svih. Peace’, završava objavu Suzana Žunić Milačić koja je uz sve pokazala nekolicinu obiteljskih fotografija na kojima su zajedno sretni i nasmijani.

Split, 220619.
Igor Stimac, bivsi izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije a danas izbornik Indije.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunović / Hanza media
Bivši nogometaš s gušćom ili prorijeđenom kosom i dalje ima brojne obožavateljice.

Čitajte i:

Igor Štimac i peti put tata! Njegova je Lana rodila sina Niku

Uspjesi i propasti nogometnih legendi: Ladić otvorio restoran, Šimić je poduzetnik, a nekima su investicije redom propadale

David Beckam priznao problem koji muči velik broj muškaraca i podijelio rješenje koje ga je 'spasilo'

Linker
09. travanj 2024 01:37