Reuters
NA DODJELI NAGRADA

Emotivan govor Selene Gomez: Imala sam sve, ali sam bila potpuno slomljena

U kolovozu ove godine američka pjevačica Selena Gomez šokirala je svoje obožavatelje otkazivanjem turneje i potpunim povlačenjem iz javnosti. Nakon višemjesečnog "skrivanja" 24-godišnja glazbenica napokon se vratila: stigla je na dodjelu American Music Awards gdje joj je uručena nagrada za omiljenu pop/rock izvođačicu, a njezin emotivan govor na rubu suza definitivno je bio jedan od najistaknutijih trenutaka večeri.

Čim je stigla na crveni tepih društvene mreže preplavile su njezine fotografije i vijest da se omiljena pjevačica prvi put pojavila na nekom događanju otkako se krajem kolovoza odlučila potpuno posvetiti svojem zdravlju. U snažnom i emotivnom govoru Selena Gomez objasnila je zašto se povukla i naglasila da je jednostavno morala stati.

"Imala sam sve, ali sam iznutra bila potpuno slomljena. I držala sam to u sebi jer vas nisam htjela iznevjeriti, ali sam naposljetku iznevjerila samu sebe."

Singer Selena Gomez arrives at the 2016 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 20, 2016. REUTERS/Danny Moloshok
REUTERS
Pjevačica Selena Gomez

Da njezina popularnost ne jenjava unatoč tome što je karijeru stavila na čekanje pokazuje i njezin Instagram profil. Njezini "Selenatorsi" organizirali su kampanju #SelenaBreakTheInternet zahvaljujući kojoj je krajem rujna postala prva osoba čiji Instagram profil ima više od 100 milijuna followersa. Upravo zbog toga Selena je zahvalila svojim "nevjerojatno vjernim obožavateljima" koji joj i dalje ostavljaju poruke podrške iako na Instagramu ništa nije objavila od kolovoza kada je otkazala turneju "Revival".

Krajem 2014. godine otkrila je da joj je dijagnosticiran lupus, ozbiljna autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada zdravo tkivo, a čije su nuspojave anksizonost, napadaji panike i depresije s kojima se 24-godišnja pjevačica trenutačno bori. Svojim emotivnim govorom Selena Gomez je najviše dirnula pjevačicu Lady Gagu čija je teta u dobi od samo 19 godina preminula zbog iste bolesti, a njezin posljednji album Joanne posvećen je upravo njoj.

Linker
18. travanj 2024 08:46