Ništa od mirovine

Emma Watson ipak ne napušta glumu! Potreban joj je odmor i ljubav zaručnika kako bi se vratila na veliko platno

Kako je u svijet filma zakoračila kao djevojčica i od tada do danas nije stala, ne čudi što Britanka koja se proslavila ulogom Hermione Granger u filmovima o Harryju Potteru, želi odmor od zabavljačke industrije. Menadžer Emme Watson umirio je obožavatelje i rekao da glumica ne napušta svijet zabave.

Potreba britanske glumice Emme Watson da uzme malo vremena za sebe i odmori se od glume, izazvala je svojevrstan stampedo paničnih komentara na društvenim mrežama. Poklonike franšize Harry Potter užasnula je i sama pomisao da omiljenu glumicu više neće gledati na velikom platnu, pa se u diskusiju o njenom bijegu s velikog platna morao umiješati njezin menadžer Jason Weinberg.

Čitajte i: Prsten na ruci odao glumicu: Pale su zaruke?

- Glumica uzima pauzu jer želi provesti više vremena sa zaručnikom Leom Robinsonom. Vrlo brzo vratit će se snimanjima – umirio je obožavatelje. Pojasnio je i zašto izbiva s društvenih mreža, što je protumačeno kao znak da glumica odlazi u mirovinu iako joj je tek trideset godina. - Možda su se njezini kontakti na društvenim mrežama uspavali, ali ona sigurno nije – rekao je njezin menadžer.

image
Emma se povukla nakratko iz svijeta glume kako bi se posvetila vezi i vlastitom odmoru.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Emma Watson neočekivano progovorila o svojoj vezi: ‘Konačno mogu reći da sam sretna‘

Budući da je Emma u svijet filma zakoračila kao desetogodišnjakinja tumačeći ulogu sveznajuće Hermione Granger, a od tada do danas nije prestala raditi, ne čudi što želi odmor.

Upravo je to, čini se, bio razlog zbog kojeg je izbivala s promotivne turneje filma „Male žene” i pojavila se preklani samo na premijeri. Uz to, dovoljno je letimično pogledati njezinog godinu dana starijeg zaručnika da zaključimo da je razumljivo što želi više vremena provoditi s njim. Zgodan je, šarmantan, nije iz njezine branše već je poduzetnik, a kako stvari stoje, nije impresioniran svijetom slavnih, što je bio razlog više da se zaljubi u njega.

image
Zbog umora se pojavila samo na premijeri filma "Male žene", dok je ostatak turneje preskočila.
GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Zajedno su od 2019., a vezu su tajili dok u medijima nije osvanula njihova fotografija kako se ljube na ulicama Londona. Nedavno su se zaručili, a prije toga upoznala ga je sa svojim roditeljima Jacqueline i Chrisom, što znači da je pronašla ljubav vrijednu izbivanja s velikog platna - barem na neko vrijeme.

Linker
19. travanj 2024 16:09