Još malo

Ella Dvornik u strahu od potresa pobjegla u Istru: Tamo se uskoro i seli, a u vidu ima čak dvije kuće

Kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika uskoro odlazi živjeti na istarski poluotok. Otkrila je da joj samo malo nedostaje do kupnje kuće iz snova, no još se dvoumi između dvije ‘istarske ljepotice‘.

Domaća influencerica i travel blogerica Ella Dvornik je nakon potresa u Petrinji, Sisku, Glini i okolici, a koji se jako osjetio i u Zagrebu, "pobjegla" u Istru. Tamo već mjesecima traži adekvatan dom te je prije rođenja druge kćeri Lumi Wren sa suprugom Charlesom već pogledala nekoliko kuća.

Čitajte i: Ella Dvornik otvorila dušu i rekla da ne zna što ih čeka iza ugla: 'Ova situacija je veliki tekst za mene i Charlesa'

Također, napomenula je da je prije tri tjedna uzela pauzu od vlogova, kako bi razbistrila misli, smirila se i kako bi je popustio strah od naknadnih potresa.

"Uzela sam malo oduška od snimanja vlogova, ali uskoro kreću novi. Prije tri tjedna smo nakon potresa pobjegli na tjedan dana u Rovinj. Malo da dođemo k sebi. Balie je naravno najviše uživala u bespućima igrališta hotela Amarin. Ovo nam je bio drugi put da smo ga posjetili", napisala je Ella na Instagramu.

Inače, influencerica je za Glas Istre otkrila da je praktički realizirala kupnju kamene kuće u mirnom djelu općine Bale. Kako je ispričala, Bale su za njezinu obitelj idealno mjesto za život.

U vidu čak dvije kuće

Kuća je površine od oko 300 kvadratnih metara - dvokatnica s dvorištem i kamenim dijelom fasade. Iako joj je potrebno renoviranje, otkrila je Ella, ne nedostaje joj istarskog šarma. Uz ovu, Elli se sviđa još jedna kuća u Istri, no nije još željela otkriti više detalja.

image
Ella Dvornik, suprug Charles Pearce, kćeri Balie Dee i Lumi Wren.
VEDRAN PETEH/CROPIX

U svibnju 2020. s obitelji je odsjela u vili D'Arsi, koja zaista oduzima dah, a pogled iz dvorišta je nevjerojatan. Ima tri spavaće sobe, veliku kuhinju i dnevni boravak, sobicu sa stolnim tenisom i nogometom pa čak i dječje igralište, trampolin, nogometno igralište i bazen koji je Balie već dobrano isprobala.

image
Villa D'Arsa.
VILLA D‘ARSA FACEBOOK
image
Villa D'Arsa.
VILLA D‘ARSA FACEBOOK
Linker
19. travanj 2024 01:59