nije lako

Ella Dvornik otvorila dušu i rekla da ne zna što ih čeka iza ugla: Ova situacija je veliki test za mene i Charlesa

Blogerica Ella Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli crtice iz obiteljskog života, a u tome je iskrena do srži. Nedavno je dala uvid kako izgledaju njezini dani kod kuće, gdje brine za djecu i vodi posao iz dnevne sobe.

"U mom svijetu rad od doma je oduvijek bio jedini način. Moj muž i ja ne izlazimo iz stana. Pa se dogovorimo da se svejedno nekad ustanemo i ‘spremimo‘ za posao. Čisto da stvorimo neku mentalnu barijeru između vremena i prostora doma i ‘na poslu‘", rekla je Ella Dvornik koja uspješno žonglira između posla i djece.

"Malo je i to teško kad imaš djecu doma. Ali sad kad je Lumi malo veća i stvorili smo rutinu, uspjeli smo se natjerati da ‘odemo na posao‘. Preselili smo ured u dnevni boravak, čisto da kao stvorimo neko drugo okruženje i sad se opet moramo naviknuti na to. A iskreno ću vam reći. Veliki je test za vezu kad ste oboje stalno doma i jedno drugome u licu, teško je odvojiti privatno od poslovnog, mi nemamo onih osam sati dnevno gdje se ne vidimo...al kažu da je prvih sedam godina najkritičnije razdoblje za vezu. Pa eto sedam je prošlo, idemo vidjet što nas još čeka iza ugla", rekla je Ella koju je majčinstvo dodatno izbrusilo u multitaskingu.

"Otkako sam postala mama, drugačije gledam na život. Opreznija sam, puno manje spavam i multitasking mi je sasvim normalna stvar. U mnogim stvarima počinjem nalikovati svojoj mami (ne samo fizički) i već sam se nekoliko puta ulovila kako svojim djevojčicama govorim stvari za koje nisam mislila da će ikada prijeći preko mojih usta.", dodala je.

Vjenčanje iz filma

Nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka Ella Dvornik i Charles Pearce vjenčali su se za Valentinovo 2019. i napravili su to baš po svome: nakon odmora u Meksiku skoknuli su do Las Vegasa i na samo Valentinovo jedno drugome rekli "uzimam".

"Najsretnija sam osoba na svijetu jer je najdivnija Ella Dvornik rekla “da”. Od trenutka kada sam je sreo, znao sam da ću uvijek biti s njom, napisao je Charles tada, a zaprosio ju je kada su bili na putovanju u Japanu, što je Ellina destinacija iz snova.

Čitajte i:

Ella konačno otkrila kako je počela njezina influencerska karijera: ‘Bila sam u minusu, no...‘

Zbog njihove obiteljske profi fotografije svi se rastapaju: ‘Koliko ljubavi na jednoj fotografiji‘

Veliko slavlje u obitelji Elle Dvornik: ‘Popapala nam je živce i oduzela san, naša prva ljubav‘

Linker
20. travanj 2024 00:07