obožava istru

Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj mir...‘

Blogerica i influencerica sa svojim suprugom Charlesom Pearceom odlučila je obiteljsku oazu stvoriti u Istri. Pet godina tražili su adekvatan dom i sada su ga konačno našli te nedavno napustili Zagreb. Ella Dvornik zbog toga se nimalo ne kaje.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik oduševljena je životom u manjoj sredini. Svoju obiteljsku oazu svila je u Istri, a sada se na svom Facebooku raspisala i usporedila svoj nekadašnji i sadašnji način života. Na pisanje statusa motiviralo ju je pitanje suradnice iz Zagreba. "U tom trenu sve mi je prošlo kroz glavu", napisala je Ella i otkrila kako joj život izgleda danas.

"Pet godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, hoće li mi faliti prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me je to pitala, shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića. Živim u malom mjestu s nešto više od tisuću stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi", napisala je Ella.

Dodala je da u Istri vlada čisti hedonizam, uživanje u postojanju. Na Italiju, kaže, 'pljune' s prozora. "Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamisliti. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak", dodala je blogerica i otkrila da je za nju Istra država za sebe. "Svaka kava ima bolji okus ujutro... i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje... i stvarno si mislim; ako je vrijeme novac, ja sam zaista milijarder", zaključila je Dvornik i otkrila da je podcijenila život na selu.

Linker
18. travanj 2024 01:45