Dadilja od formata

Ella Dvornik i Gobac zavaljeni na kauču prisjećaju se ‘slavnih‘ dana: ‘Povijest se ponavlja dva put‘

Dvojica glazbenika bili su veliki prijatelji, a i danas je frontmen Psihomodo Popa ostao u vezi s obitelji pokojnog Dine Dvornika.

Jedna od naših najuspješnijih influenserica Ella Dvornik, ujedno je kći jednog i jedninog kralja funka Dine Dvornika, svojom je posljednjom objavnom ina Isntagrmau raznježila pratitelje te ih istovremeno intrigirala. Ella je objavila opuštenu fotografiju na kojoj se vidi da se druži s Davorom Gopcem, frontmenom benda Psihomodo Pop. Dvojac se ležerno zavalio na kutnu garnituru i opustio u popodnevnim satima.

"Moja mama kaže 'Povijest se ponavlja dva put. Gobac and chill", napisala je Ella uz fotku. U sat vremena ova je Ellina objava prikupila gotovo 10.000 oznaka sviđanja, a njezini pratitelji oduševljeni su ovom kombinacijom.

U objavi nije otkrila koja se to povijest ponavlja dva puta, no moguće da je aludirala na nezaboravno dadiljanje Gobca i njenog tate, kojeg se vjerojatno najviše sjeća upravo njezina majka Danijela.

Čitajte i: Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj mir...‘

Nezaboravno dadiljanje

Pokojni Dino i Davor bili su veliki prijatelji, još kao mladići zajedno su tulumarili i nastupali, a kad je Dino postao otac, nerijetko su zajedno čuvali njegovu Ellu. Najpoznatija avantura Dvornik-Gobac babysitanja uključuje i jedan tulum. Tako je jednom Dvornik bio sam s kćeri te mu je došao Gobac i nagovorio ga da svi troje odu na tulum na Ribnjak. Danijela se vratila kući, našla prazan stan i izbezumljeno nazivala po gradu da bi doznala gdje je dijete.

"Kad je došla tamo, ušla je u spavaću sobu i našla nas kako smo zaspali na bračnom krevetu, a Ella je puzala po sobi. Danijela se počela derati na nas, a Dino joj je odgovorio: ‘Išli smo je uspavljivati pa smo mi zaspali"’, ispričao je prije nekoliko godina Davor Gobac. Frontmen Psihomodo Popa često se prisjeti svog velikog prijatelja Dine Dvornika, a dvojac je zajedno snimio duet. Dino je prije smrti snimio refren za pjesmu "Sretna Nova godina", a Davorje završio. Zajedno su slavili rođendane, a razna estradna okupljanja bez njih dvojice bila su dosadna. Posljednju fotografiju na kojoj Ell i Davor tulumare, podijelio je i službeni profil benda.

Čitajte i: Davor Gobac izolaciju je proveo slikajući, pustio nas je u atelje i otkrio što će napraviti s djelima

Linker
23. travanj 2024 06:13