Jabuka ne pada daleko od stabla

Ella Bleu Travolta krenula je stopama svojih roditelja: Kći slavnih glumaca dobila prvu glavnu ulogu

Osim što je od roditelja nasljedila talent za glumu i ples, zbog tate Johna se zaljubila u avione i letenje, a njezinom novom angažmanu najviše bi se veselila njezina pokojna mama, glumica Kelly Preston.

"Još kao mala stalno sam pjevala, plesala i glumila te smišljala neke svoje male predstave za roditelje i prijatelje. Posebno pamtim moju prvu profesionalnu ulogu 2009. u filmu ' Stari frajeri' u kojem sam igrala uz mamu i tatu što mi je uvelike olakšalo posao", kazala je nedavno Ella Bleu Travolta (20), kćer Johna Travolte i Kelly Preston, glumice koja je preminula prije osam mjeseci nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke.

A lijepa glumica sigurno bi skakala od sreće jer je njezina kći upravo dobila prvu glavnu ulogu i to u filmu "Get Lost" redateljice i scenaristice Daniele Amavie.

image
John Travolta sa kćeri i suprugom.
JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Preminula supruga Johna Travolte: 'Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti

Nakon duge pauze od glume, borbe s tinejdžerskim demonima i viškom kilograma, Ella je 2019. zablistala u krimiću "The Poison Rose" u kojem je glumila uz tatu i Morgana Freemana. Izrasla je u pravu ljepoticu, najbolji miks mame i tate, i izgled će joj uz nesumnjivi talent, sigurno biti dobitna karta za buduće filmske poslove.

Život joj obilježile tragedije

No, mladoj glumici unatoč životu u holivudskom okruženju uz slavne roditelje nije bilo nimalo lako. Iste godine kada je snimila prvi film, sa šesnaest godina preminuo je njezin brat Jett koji je bolovao od autizma, imao je astmu i Kawasakijev sindrom. Ta je tragedija zauvijek obilježila život obitelji Travolta koja se teško mirila s gubitkom sina.

image
Obitelj Travolta s pokojnim sinom Jettom.
F27/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Tih je godina Ella Bleu taman ulazila u pubertet, bol zbog gubitka brata donio je svoje, a utjehu je pronalazila u hrani. Višak kilograma učinio ju je nesigurnom i rijetko se pojavljivala u javnosti uz slavne roditelje sve dok nije dobila novog brata, danas desetogodišnjeg Benjamina kojem je sada velika sestra, a ponekad i mama.

Čitajte i: Oproštaj koji slama srce! Kći Johna Travolte majci poručila: 'Nikad nisam upoznala nikog toliko hrabrog'

U cijeloj priči nije zanemariv ni utjecaj kontroverzne Scijentološke crkve čiji je Travolta srčani sljedbenik. Barem je bio do smrti supruge. Naime. kada je na društvenim mrežama objavio da je njegova voljena Kelly Preston preminula od karcinoma s kojim se borila dvije godine, zahvalio se medicinskom osoblju na nesebičnoj pomoći što su mnogi protumačili kao udaljavanje od Scijentološke crkve jer se njezin osnivač L. Ron Hubbard oštro protivio liječenju tumora uz pomoć kemoterapija i zračenja.

John Travolta se od smrti supruge posvetio svojoj djeci i pokušava im uljepšati svakodnevicu plesom, pjesmom i novim ljubimcima.

Nedavno je objavio video kako pleše s kćeri, a na Ellu je prenio i ljubav prema letenju. Kako je nedavno rekla, obožava avione i letenje s tatom koji ima dozvolu za upravljanje putničkim avionima. No, od kada je postao samohrani roditelj taj je hobi sveo na minimum.

Linker
20. travanj 2024 01:07