Joško Šupić / Hanza Media
Festival mediteranskog filma

Elegantna prva dama Splita oduševila kombinezonom jarke boje koji zahtjeva fit formu!

Glumica Daria Lorenci Flatz i redatelj Jure Pavlović predstavili su na otvorenju 13. Festivala mediteranskog filma splitskoj publici film 'Mater'. Na otvorenju su se pojavili i gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa te njegova supruga Daniela.

Otvaranje 13. Festivala mediteranskog filma u ljetnom kinu Bačvice u Splitu privuklo je niz zaljubljenika u tu vrstu umjetnosti. Glumica Daria Lorenci Flatz s redateljem Jurom Pavlovićem predstavila je film "Mater" koji je prikazan povodom otvaranja festivala. Okupljenima se obratio i direktor festivala Alen Munitić, a među uglednim uzvanicima našao se i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.

U društvu supruge Danijele Marasović Krstulović film je pogledao tako i Opara, poznati zaljubljenik u umjetnost svih vrsta. Ne čudi to s obzirom na to da je po zanimanju povjesničar umjetnosti i arheolog s dugogodišnjim ravnateljskim stažom u Muzeju Ivana Meštrovića.

Split, 020720. 
Otvaranje 13. Festivala mediteranskog filma u ljetnom kinu Bacvice. Tom prilikom premijerno je prikazan film Mater redatelja Jure Pavlovica. 
Na fotografiji: redatelj Jure Pavlovic (lijevo), glavna glumica Darija Lorenci i direktor festivala Alen Munitic.
Foto: Josko Supic / CROPIX
Josko Supic / Hanza Media
Daria Lorenci Flatz sa direktorom festivala Alenom Munitićem i redateljem Jurom Pavlovićem predstavila je film 'Mater' u kojem igra glavnu ulogu.

Opara je veliki zaljubljenik u umjetnost, a istu ljubav dijeli i njegova supruga Daniela

Ovaj redoviti posjetitelj izložbi, kazališnih predstava i ostalih kulturnih zbivanja u Splitu koristi izlaske i kako bi proveo više vremena sa suprugom, iznimno zaposlenom liječnicom i docenticom. Daniela Marasović Krstulović uspješna je na više polja, pa osim onih važnih životnih - poslovnih i privatnih uloga - sjajno igra i onu modne ikone.

Split, 020720. 
Otvaranje 13. Festivala mediteranskog filma u ljetnom kinu Bacvice. Tom prilikom premijerno je prikazan film Mater redatelja Jure Pavlovica. 
Na fotografiji: gradonacelnik Andro Krstulovic Opara sa suprugom Dijanom.
Foto: Josko Supic / CROPIX
Josko Supic / CROPIX
Splitski gradonačelnik redoviti je posjetitelj kulturnih zbivanja i veliki zaljubljenik u film i kazalište.

Nije pogriješila ni ovog puta, za izlazak sa suprugom odabrala je elegantni kombinezon koraljnih nijansi, koji je sjajno naglasio njezin ten i tamnu kosu. Gradonačelnik je, pak, odlično iskombinirao ležerne plave tonove pa je bračni par još jednom dokazao zašto ih smatraju među najbolje odjevenim parovima iz splitskog javnog života.

Čitajte i:

'Prva dama' Splita! Docentica Daniela Marasović Krstulović modnim izričajem podsjeća na Melaniu Trump

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara: Šarm je njegov glavni adut

Andro Krstulović Opara: Optimizam u najgorim danima

Ranko Ostojić u romantičnom izlasku na Valentinovo! Dan zaljubljenih slavio uz suprugu Anu u Splitu

Linker
17. travanj 2024 09:44