Saša Burić
veliki intervju

EKSKLUZIVNO: Vesna Dragojević o posljednjoj zajedničkoj godini s Oliverom

Devet mjeseci nakon Oliverove smrti njegova udovica VESNA DRAGOJEVIĆ smogla je snage javno progovoriti - o posljednjoj zajedničkoj godini, o razlozima zbog kojih je nedavno potpuno preuredila njihov dom te što je učinila s njegovom ostavštinom.

U prvom velikom intervjuu otkako je ostala bez supruga Vesna Dragojević (66) samo je za magazin Gloria ispričala sve detalje o 357 dana borbe za život Olivera Dragojevića, otkrila da se nije uspjela oprostiti jer nije ni slutila da je to njihov posljednji susret i kako je podnijela prve dane legendarnog glazbenika, ali i voljenog partnera s kojim je bila od svoje 19. godine.

- Trudim se što manje misliti o njemu, previše mi je bolno. Oliverova borba za život trajala je točno 357 dana, a ja sam ih preživjela samo zahvaljujući tabletama za smirenje. Nisam mogla spavati, jesti, normalno funkcionirati... Dok je ležao u bolnici, uz njega sam bila od jutra do mraka. Dva mjeseca nakon njegova sprovoda sama sebi sam postavila ultimatum: “Ili ćeš nastaviti živjeti, ili se možeš odmah baciti s četvrtog kata”. Dio moje terapije bilo je i preuređenje stana - kazala je Vesna u intervjuu za novi broj magazina Gloria.

Linker
23. travanj 2024 13:45