Dva su bolje od jednog

Ekskluzivno iz Splita: Otkrivamo još jednu dobro čuvanu tajnu, Rađa nije jedini Grašin kum

Splitski glazbenik na svom vjenčanju neće imati jednog, nego dva svjedoka vjenčanja koje će se održati za nekoliko sati u Splitu.

Pored košarkaške legende Dino Rađa, u najromantičnijem danu u životu uz splitskog glazbenika Petra Graše stajat će i njegov 'stari' kum i dugogodišnji mentor, riječ je o poznatom slovenskom chefu, ugostitelju i sommelijeru Tomažu Kavčiću. Petra Grašu i vlasnika gostione "Pri Lojzetu” u Zemono dvorcu, veže dugo prijateljstvo, a sada će biti i dvostruki kumovi.

image

Super kumovi Tomaž Kavčić i Dino Rađa

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Doznajemo posljednji modni detalj Haninog vjenčanog stylinga

Naime, Petar je Kavčiću bio "svjedok” na njegovom vjenčanju, što dovoljno govori koliko su dva muškarca bliska. Naš glazbenik i slovenski chef znaju se preko deset godina, još iz vremena kad je 45-godišnji Splićanin maštao i o karijeri ugostitelja te je s roditeljima Snježanom i Zoranom vodio njihov bivši obiteljski restoran "Adriatic-Grašo” u Splitu - gdje će sutra i biti održana svadbena večera.

Prijatelji i kolege

Kao iskusni chef, koji je četvrta generacija ugostitelja u njegovoj obitelji, Kavčić je Graši jedno vrijeme bio i svojevrsni mentor. U Splitu se pamti da je ugledni Slovenac bio i kum njegovog restorana u kojem je često kuhao, dok ugostiteljski posao prije nekoliko godina nije prepustio u druge ruke.

I za magazin Gloria Petar je svojedobno izjavio da je puno toga o kulinarstvu naučio od svog kuma i prijatelja - kojem se za sve sada odužio na najljepši mogući način.

image

Petar Grašo i budući punac Tonči Huljić

JAKOV PRKIĆ/CROPIX

Čitajte i: Sve za prijatelje: Znamo tko će Petru Graši i Hani Huljić pjevati na svadbi, a biti će ih još

Inače, u Splitu se već počelo okupljati usko društvo koje su Grašo i Hana Huljić pozvali na svoju svadbu. Iz Zagreba su tako jučer stigli Dino i Viktorija Rađa, koja je na svom Storyju najavila dolazak. Znakovito je i da joj je među prvima lajkala Hanina kuma, pjevačica Domenica Žuvela.

image

Ponosna kuma Domenica i mladenka Hana

NIKOLA VILIĆ/CROPIX

Podsjetimo, osim s Domenicom, Rađinima i Tomažem Kavčićem koji je došao sa suprugom, Talijankom Flaviom, mladenci će sutra slaviti još s najužom obitelji: Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

Linker
17. travanj 2024 14:41