Fotograf Matej Dokic
DAN IZ SNOVA

EKSKLUZIVNO Ivica Propadalo oženio svoju 28 godina mlađu Draganu!

U zagrebačkoj Gornjogradskoj vijećnici danas su bračne zavjete izmijenili domaći slikar, scenograf i glazbenik Ivica Propadalo i njegova partnerica Dragana Todorović

Drugi će rujanski dan zauvijek pamtiti poznati glazbenik Ivica Propadalo i izabranica njegova srca Dragana Todorović - dan je to kada su se pred najbližim članovima obitelji i kumovima zavjetovali na vječnu ljubav. S njima su na ovaj važan dan bili Ivičin sin Marko i kćer Lana s djetetom, kao i Draganini roditelji i sestra. Svestrana Dragana sama je kreirala svoju vjenčanicu!

Njihova je ljubavna priča započela u Beogradu gdje su se i upoznali, a nerazdvojni su već punih šest godina. Da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, niti su krili, niti su mogli sakriti na javnim događanjima.

Cijenjenom 67-godišnjem glazbeniku, bas gitaristu Teške industrije, slikaru i scenografu ovo će biti drugi brak, a iz prvog braka s neurologinjom ima i dvoje djece, sina Marka i kćerku Lanu. Taj je brak prekinuo još prije 13 godina.

Sada slijedi i slavlje sa 150 uzvanika, a među njima će biti i redatelj Krešimir Dolenčić, kućni Propadalov prijatelj.

Sve detalje , kao i fotofije s vjenčanja Ivice Propadala i Dragane Todorović potražite u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 7. rujna!

Vjencanje nakon 6 godina veze, Dragana Todorovic i Ivica Propadalo 
Zagrebacka Starogradska vijecnica
Fotograf Matej Dokic 020917
Fotograf Matej Dokic

Linker
12. travanj 2024 14:06