Tatin veliki dječak

Ekskluzivne fotografije proslave drugog rođendana Jolinog sina: ‘Bilo je veselo, kao na mojim koncertima!‘

Maleni Ivan Luka danas puni drugu godinu, a njegovi roditelji priredili su mu čak dvije proslave - kako i priliči sinu našeg najvećeg zabavljača na estradi.

Naš popularni pjevač Joško Čagalj Jole proteklih je dana imao pune ruke posla. Njegov sinčić Ivan Luka slavi svoj veliki dan, a popularni pjevač i njegova supruga Ana potrudili su se da mu bude nezaboravan.

Slatki dječačić tako je imao dva partyja - prvo sa svojim prijateljima, a danas mu darove donosi obitelj.

- Zbog korone nismo mogli organizirati jednu proslavu jer nas je puno. Što rodbine, a što prijatelja. Za vikend smo slavili u jednoj splitskoj igraonici s oko petnaestero djece, a danas ćemo se s našom obitelji okupiti kod kuće - otkrila nam je Ana Čagalj.

image

Joško i Ana Čagalj organizirali su dvije proslave.

PRIVATNA ARHIVA

Darovi ga oduševili

Sretna mama kaže da je Ivan na dar dobio uglavnom igračke automobila, a ona i Jole su mu kupili stol i stolice za dječju sobu.

- Sad je u fazi crtanja i pisanja. Uz to mu i upravo uređujemo njegovu sobicu te smo znali da će ga to najviše razveseliti - priča nam Ana, dodajući da se Ivan posebno obradovao torti s likovima Disneyevih junaka. Napravile su je Anine rođakinje iz Sinja koje imaju vlastiti obrt za slatkiše Laferi, a ostali dio slatkog stola za male uzvanike priredila je tvrtka Cruz events.

image

Ivan Luka imao je proslavu za pamćenje.

PRIVATNA ARHIVA

- Od svih crtanih filmova najdraži su mu Disneyevi. Unajmili smo i animatora koji se odjenuo u kostim od Mikija, no njega se malo preplašio - smije se Jole, čiji je sinčić, kaže, njegova slika i prilika. I to ne samo fizički.

Čitajte i: Jole i supruga Ana slave 15 godina braka: ‘Malo je falilo da danas ne budemo skupa!‘

image

I tata Joško je bio odlično raspoložen.

PRIVATNA ARHIVA

Ima i svoju himnu

- Obožava pjevati. Trenutačno mu je omiljena pjesma "Taman je" od Halida Bešlića koja je bila svojevrsna himna na rođendanu - rekao nam je Jole. Party malenog slavljenika nisu propustile ni njegove sestrice: Iva te Ema i Tia, koje također uskoro čekaju rođendanske proslave.

image

Tematika rođendana su bili Disneyjevi junaci.

PRIVATNA ARHIVA

- Ema će u siječnju napuniti 13, a Tia će 10 godina imati u veljači, kad je i Joli rođendan. Nama je ovo najveseliji dio godine - raspoloženo nam je ispričala mama Ana, koja nam je i priznala da Ivan početkom iduće godine kreće u jaslice.

- Jedva čekamo. Dosta je živahan i nemiran, a silno se veseli svojim vršnjacima pa vjerujemo da će bez problema prihvatiti vrtić - kažu ponosni roditelji.

image

Joško i Ana Čagalj na proslavi drugog rođendana svog sina

PRIVATNA ARHIVA
Linker
09. travanj 2024 17:35