POSLJEDNJI FILM U NIZU

Dwayne Johnson o franšizi ‘Brzi i žestoki‘: ‘Nema šanse da se vratim, odbio sam ponudu Vin Diesela‘

The Rock je konačno prekinuo šutnju u nedavnom intervjuu i odbacio svaku mogućnost prihvaćanja njegovog povratka u popularnu franšizu.

Priča o ljubavi i mržnji između glumaca Dwaynea Johnsona i Vin Diesela ne prestaje, nakon što je The Rock konačno odgovorio na zahtjev potonjeg da se vrati i bude dio franšize Brzi i žestoki, jasno dajući do znanja da se nema namjeru pojaviti u novom nastavak sage, piše Marca.

Neslaganja između The Rocka i Diesela nisu nova, već su 2017. odbili snimati zajedno počastivši se nekim uvredama.

No, prošlog studenog, Diesel je na Instagramu zamolio Johnsona da ponovi svoju ulogu Hobbsa u desetom filmu hit akcijskog filma.

"Moj mali brate Dwayne... došlo je vrijeme. Svijet čeka finale 'Fast and Furiosa' 10. Kao što znaš, moja djeca te u mojoj kući nazivaju ujakom Dwayneom. Došlo je vrijeme. Nasljeđe čeka", napisao je Vin Diesel te dodao: "Rekao sam ti prije mnogo godina da ću ispuniti svoje obećanje Pablu (Paul Walker). Hobbsa ne može glumiti nitko drugi. Nadam se da ćeš prihvatiti tu priliku i ispisati svoju sudbinu", napisao je Diesel na Instagramu.

The Rock je konačno prekinuo šutnju u nedavnom intervjuu i odbacio svaku mogućnost prihvaćanja njegovog povratka u franšizu 'Brzih i žestokih'.

image

Dwayne Johnson

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Mora da je ponosna: Slavni glumac majci je ponovno slomio srce božićnim poklonom

"Bio sam jako iznenađen Vinovom nedavnom objavom. Prošlog lipnja, kada smo Vin i ja razgovarali, ne putem društvenih mreža, rekao sam mu izravno - i privatno - da se neću vratiti franšizi", rekao je Johnson za CNN.

"Bio sam čvrst, ali srdačan sa svojim riječima i rekao da ću uvijek biti podrška glumačkoj ekipi i uvijek navijati za to da franšiza bude uspješna, ali da nema šanse da se vratim", tad je rekao.

image


Paul Walker, Tyrese Gibson, Vin Diesel, Dwayne Johnson

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Osim toga, The Rock je otkrio da je u privatnom razgovoru rekao producentima sage svoju odluku da neće nastaviti biti dio poznate franšize, primivši odgovor kako ga razumiju, definirajući Dieselovu objavu kao "primjer njegove manipulacije" zbog spominjanja svoje djece i preminulog kolege Paula Walkera.

image


Vin Diesel

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Stopama svog djeda: Holivudski superstar Dwayne 'The Rock' Johnson želi biti novi Bond

"Ostavite ih podalje. Razgovarali smo prije nekoliko mjeseci o tome i došli do jasnog sporazuma. Moj cilj je cijelo vrijeme bio da završim svoje nevjerojatno putovanje s ovom nevjerojatnom franšizom 'Brzi i žestoki' sa zahvalnošću i milošću. Žalosno je što je ovaj javni dijalog zamutio vodu", rekao je Johnson.

Linker
25. travanj 2024 12:18