sretni i zaljubljeni

Dugovječne ljubavi koje odolijevaju svim iskušenjima: Osmjesi Meštra, Turkija i njihovih supruga govore više od riječi

Televizijski voditelj Davor Meštrović i radijski voditelj Zlatko Turkalj izašli su u kazalište sa svojim suprugama s kojima su već dugi niz godina u sretnom braku. Ovo je bila savršena prilika da zaborave na obveze i malo se podruže sa najvažnijim ‘polovicama‘ u životu.

U Zagrebu je u subotu premijerno održana predstava "Treba se znati ponašati" u režiji Tomislava Pavkovića. Ovu zabavnu komediju nisu mogli propustiti ni poznati parovi - voditelj Davor Meštrović Meštar i supruga Senka te radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki i njegova supruga Vlatka.

Davor i Senka, koji glase za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni, modno su se uskladili. Dok je Meštar crne hlače i košulju kontrastirao sa sivim blejzerom i bijelim tenisicama, njegova supruga, inače stomatologinja, za večer u kazalištu odjenula je dugu bijelu košulju-haljinu koja je odlično išla uz Davorove tenisice.

Čitajte i: Na Gala večeri: Najskladniji par na sceni za koji su bračne trzavice nepoznanica

image
Davor Meštrović Meštar i supruga Senka.
DARKO TOMAS/CROPIX

Look je upotpunila elegantnim crnim sakoom i crnim salonkama, a kao 'točka na i' bio je Hermes remen s prepoznatljivom zlatnom kopčom u obliku logoa brenda.

Davor i Senka nikada ne propuštaju kvalitetne predstave te uvijek djeluju sretno i zaljubljeno. U braku su već 24 godine te imaju kćer Martu i sina Nikolu koji trenutno studiraju.

Na pitanje, tko je glavni u kući Davor je jednom odgovorio: ''Supruga voli reći da sam ja, ali zbilja se oko svega dogovaramo. Ali u uređenju stana i kupnji stvari za kuću njezin je odabir presudan. Opušta me vođenje financija i plaćanje računa, a kako volim da su stvari uredno složene i da je sve čisto, svaku večer perem podove'', rekao je Meštar.

Vrlo neobičan način upoznavanja

Popularni radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki u kazalište je poveo suprugu Vlatku s kojom je više od 30 godina u sretnom braku. No, za razliku od Davora Meštrovića, Zlatko je na predstavu došao nešto ležernije odjeven - u trapericama, kariranoj košulji, bomber jakni i tenisicama.

image
latko Turkalj Turki i supruga Vlatka.
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Zlatko Turkalj Turki: Uspio sam zavesti školarku

Njegova supruga je pak bila raspoložena za nešto elegantniji look. Crna boja uvijek je dobar izbor za razne prigode, što zna i Vlatka pa je ovoga puta odabrala klasiku s kojom se ne može pogriješiti. Uz crne široke hlače odjenula je crni top i preko njega vrlo profinjenu crnu čipkanu bluzu s rukavima. Klasičan baloner u neutralnom tonu, crna kožnata torba i crne balerinke s prozirnim dijelom super su se uklopili u look.

Zlatko je suprugu Vlatku, s kojom ima sinove Lovru i Luku, upoznao na vrlo neobičan način. Kako nam je jednom otkrio za Gloriju, "zapazio ju je u autobusu, nabavio njezin telefonski broj i nazvao je da mu posudi knjigu iz povijesti".

"To je bilo glupo jer je Vlatka šest godina mlađa od mene: dakle, bila je školarka dok sam ja bio maturant. No, upalilo je", simpatično je ispričao voditelj. Zaprosio ju je nakon šest godina hodanja jer ga je tada Vlatka pitala "što čeka ako zaista misli ozbiljno".

Linker
10. travanj 2024 15:11