Davor Matota
Zajednički izlazak

Dugogodišnja djevojka Zlatka Mateše zablistala na špici: Svi su gledali samo u nju

Iza sebe ima čak tri propala braka, no u četvrti mu se očito ne žuri. Sa sadašnjom djevojkom u vezi je već devet godina.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (71) i njegova djevojka, ekonomistica Bojana Maglaić (37) iskoristili su lijep ljetni dan za šetnju zagrebačkom špicom.

Par koji je zajedno još od 2011. uživao je u međusobnom društvu, a posebnu pažnju privlačila je Bojana u šik kombinaciji.

Jednostavne bijele komade – majicu i traperice – obogatila je ružičastim sakoom od tvida, mokasinama i smeđom torbom s maramom kao ukrasom. Zlatko je pak bio u plavo-bijelom spoju, košulji, hlačama i sakou, no na nogama je imao ležerne tenisice.

Spica / Zagreb 18.07.2020. / foto: Davor Matota / Zlatko Matesa i Bojana Maglaic
Davor Matota
Bojana Maglaić s Matešom je u vezi već devet godina.

Ovo nije prvi put da Mateša ima mlađu djevojku; prije Bojane bio je s 32 godine mlađom mongolskom manekenkom Tujom, a u Mongoliji je počasni konzul. Inače, iza sebe ima tri braka i dvoje djece, a nakon što je upoznao Bojanu, izjavio je da bi mogao i četvrti put uploviti u bračnu luku, no za to, očito, još uvijek nije spreman.

S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a s drugom suprugom Jasnom rastao se nakon 13 godina braka. S trećom suprugom, Sanjom Gregurić, tajno se oženio 1994., no rastali su se također nakon 13 godina braka u kojem su dobili kćer Elu.

Čitajte i:

Haljina koja privlači poglede: Zagrebačka influencerica 'pomela' špicu u savršenom ljetnom komadu

Zajedno u politiku, ali i na plac: Nino Raspudić i Mile Kekin nakon izbora sa suprugama na špicu

Sportska elegancija Alemke Markotić: Špicom se prošetala u udobnom komadu koji bismo i mi rado nosili

Đurđa Tedeschi glavna na dubrovačkoj špici: Omiljenu crnu odjeću zamijenila hit komadima u ljetnom điru

Linker
06. travanj 2024 18:59