nova priča

Druga sezona ‘Bridgertona‘ krenula sa snimanjem: Nakon fatalnog vojvode Simona, u fokusu će biti Anthony!

Krajem 2020. godine, gledatelje Netflixa oduševila je prva sezona serije ‘Bridgerton‘ u kojoj smo pratili ljubavnu priču fatalnog vojvode Simona Basseta i mlade Daphne. U drugoj sezoni, koja je upravo krenula sa snimanjem u prvom će planu biti jedan drugi muškarac iz visokog društva, blizak popularnom ljubavnom paru koji je svojom pričom oduševio svijet.

Obožavatelje serije "Bridgerton" sigurno će razveseliti vijest da je, usprkos pandemiji, pala prva klapa na snimanju druge sezone te hit serije.

Pod budnim okom redateljice Shonde Rhimes, zaslužne za velike TV hitove kao što su "Grey‘s Anatomy", "Scandal", "How To Get Away With Murder" i mnoge druge, krenulo je snimanje novih epizoda u kojima se mijenja uloga "glavnog glumca".

Naime, prva je sezona snimana prema knjizi "The Duke and I", Julije Quinn, a drugom će sezonom Shonda ekranizirati nastavak pod nazivom "The Viscount Who Loved Me".

Tako će se s vojvode Simona Basseta i njegove Daphne Bridgerton fokus prebaciti na njezinog brata Anthonyja i njegovu ljubavnu priču.

image
"Glavni muškarac" serije u drugoj će sezoni biti Anthony
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Anthony Bridgerton, kojeg glumi Jonathan Bailey, tako će dominirati društvenom sezonom u Londonu te tražiti suprugu, no planove će mu mrsiti sestra njegove odabranice, Kate Sharma, djevojka britka jezika, koju će glumiti Simone Ashley.

Inače, svaka od sedam knjiga Julie Quinn posvećena je jednom djetetu Bridgerton pa fanovi ne moraju strahovati da će Shondi uskoro ponestati inspiracije za nove nastavke.

Linker
20. travanj 2024 08:40