Profimedia, Backgrid UK
čula se s njegovom bivšom

Drama se nastavlja: Pamela Anderson otkrila šokantne detalje iz veze s bivšim

Iako je kazala da neće puno govoriti o tome, Pamela Anderson otkriva sve više detalja o svom ljubavnom brodolomu i detaljima dvostrukog života kojeg je vodio nogometaš s kojim je prije četiri dana prekinula dvogodišnju vezu.

Nakon što je saznala za njegov dvostruki život, glumica Pamela Anderson (51) nije štedjela nogometaša Adila Ramija (33) pa ga je na društvenim mrežama nazvala "čudovištem i sociopatom".

Glumica je sada objavila kako se čula sa Sidonie Biémont, njegovom bivšom partnericom s kojom ima trogodišnje blizance - Zayna i Madi. Pamela je objavila poruke u kojima su razmijenile svoja iskustva i priče koje je nogometaš Marseillea pričao svakoj od njih.

Sidone je e-mailovima glumici i aktivistici rekla da su ona i Rami nastavili vezu i nakon službenog prekida 2017. godine, a kako joj je za odnos s Pamelom govorio kako se radi tek o lažnoj romansi za javnost. Tvrdio je da su samo dobri prijatelji i da ne žive zajedno.

"Žao mi je, živim s Adilom više od dvije godine. Nikad nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova, ja ga ostavljam ga, zauvijek ovaj put. Pokušala sam otići 10 puta, no uvijek molio da ga primim natrag.", odgovorila joj je glumica.

Napisala je i da joj je Rami "zgnječio obje ruke" tijekom sukoba i "vukao je okolo za kosu" nakon svađe koja se odigrala prošlo ljeto te je nadodala da su je ruke toliko boljele da nije mogla otvoriti bocu. Bivšeg je optužila i za zlostavljanje i manipulacije.

"Teško je prihvatiti dijagnozu slomljenog srca i da su zadnje dvije godine mog života bile velika laž. Preveslana sam, navedena da mislim kako smo imali 'veliku ljubav'. Slomljena sam jer sam u posljednjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih supruga. Nazivao ih je čudovištima. No, ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće kontrolirati srca i umove dviju žena. Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam mogla pomoći', napisala je zvijezda Baywatcha na svom Instagramu i tako otkrila da je između nje i nogometaša gotovo.

Adil je s druge strane odbacio sve optužbe i rekao da ne vodi nikakav dvostruki život, već samo želi očuvati odnose sa svojom djecom i njihovom majkom.

Linker
23. travanj 2024 12:07