Nema pomirbe

Drama nakon 20 zajedničkih godina: Gruffudd traži zabranu prilaska svoje bivše

Dvoje glumaca upoznalo se još 2000. na setu filma ‘102 Dalmatinca‘, bili su u braku do početka 2021., a nakon razlaza ne smiruju se napetosti.

Rastava dvoje glumaca dobila je novi, neočekivani razvoj događaja, naime Ioan Gruffudd podnio je zahtjev za zabranom prilaska svoje bivše supruge Alice Evans. Ovog je tjedna 48-godišnji glumac zatražio sudsku zaštitu, odnosno da se njegovoj 53-godišnjoj supruzi zabrani prilazak njemu i njegovoj novoj partnerici Bianci Wallace. Ostavljena supruga ne bi se smjela približiti paru na više od 91 metar (100 jardi), osim toga ne bi smjela kontaktirati ni jedno, stoji u sudskim dokumentima koje je People dobio na uvid.

U tom zahtjevu Gruffudd tvrdi da je svojoj bivšoj kazao kako je "nesretan" u njihovom odnosu, još u kolovozu 2020. Nadalje tvrdi kako je ona od tog mjeseca pa sve do razlaza 1. siječnja 2021. "neprestano govorila da će me, ako je ostavim, lažno optužiti u javnosti, prodati lažne priče o meni u tisku, uništiti mene i moju karijeru", svjedoči Ioan.

image

'102 Dalmatinca', film koji je povezao posvađane partnere.

MARY EVANS PICTURE LIBRAR/PROFIMEDIA

Gruffudd i Evans upoznali su se 2000. na setu filma "102 Dalmatinca", vjenčali su se 2007. Par ima dvije kćeri Ellu (12) i Elise (8). Glumac je službeni razvod zatražio u ožujku 2021. Prekid 20-godišnjeg odnosa iznimno je povrijedio ostavljenu glumicu, koja je i pri javnoj objavi o njihovom razlazu dala do znanja da se ne slaže niti će se pomiriti s činjenicom da je kraj.

Čitajte i: Spojili ih dalmatineri! Glumica otkrila da je suprug napušta nakon 20 godina: ‘Više me ne voli‘

Verbalne i tekstualne prijetnje

"Alice mi je nekoliko puta rekla da će mi učiniti ono što je Amber Heard napravila Johnnyju Deppu. Prijetila je da će reći ljudima kako sam zlostavljao nju i naše kćeri; prijetila je da će mi pozvati policiju, ako ne prihvatim njene zahtjeve; prijetila je da će ljudima reći kako sam ovisan o drogama i da će me staviti u zatvor; prijetila je da će napisati lažni dnevnik u kojem će ispasti žrtva fizičkog zlostavljanja, kao i da će taj dnevnik objaviti; prijetila je da će upropastiti i moju majku", napisao je Gruffudd u sudskom zahtjevu. Dodao je i "Alice mi je rekla da će pobijediti te da će svi vjerovati njoj".

image

Alice i Ioan s kćerima, snimljeni 2018.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Glumac tvrdi da je primio mnogo takvih prijetnji otkako je iselio iz obiteljskog doma - uključujući mnogo lažnih optužbi, objava na društvenim mrežama kao i "stotine uznemirujućih, zlostavljačkih i prijetećih poruka putem sms-a, glasovnih i video poruka", precizan je Gruffudd. Uz to tvrdi da je njegova bivša čak slala i "prijeteće e-mailove" njegovoj majci Margaret Griffiths.

Čitajte i: Nova djevojka Ioana Gruffudda ogolila dušu: ‘Dijagnoza mi je postavljena još 2018.‘

Navodno su i glumčevi odvjetnici zatražili od Evans da prestane s takvim ponašanjem, no odbila je, a glumac tvrdi da se prestao odgovarati na njene pozive oko travnja 2021.Optužena glumica također je odgovorila na zabranu prilaska, tvrdi da se ne slaže sa zahtjevom, u sudskim dokumentima piše da nije dobila kopiju zabrane prilaska te da "nema pojma za što je optužuje", dodala je da čak i ako ne zna za što je optužena "koje god bile optužbe protiv nje, lažne su".

image

Ioan Gruffudd s novom djevojkom Biancom Wallace.

SPLASH/PROFIMEDIA

Evans tvrdi da je svog bivšeg supruga vidjela u siječnju 2021. te da su posljednji put razgovarali 27. listopada 2021., nakon što je saznao da je u vezi s 29-godišnjom Wallace.

Linker
16. travanj 2024 04:55