Božić u Ciboni

Doris Pinčić zapanjila u svečanoj haljini, a senzacionalna je i ona koju je nosila Franka

Više od dvadeset izvođača okupilo se na svečanom koncertu Božić u Ciboni koji je oduševio sve posjetitelje željne dobre glazbe i blagdanskog ugođaja.

Nakon što je prošle godine bio otkazan zbog pandemije, svečani koncert Božić u Ciboni ove je godine oduševio brojne posjetitelje, među kojima mnogi od njih već godinama tradicionalno dolaze na ovu glazbenu poslasticu. Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Pamela Ramljak, Bojan Jambrošić samo su neki od glazbenika koji su Božić uljepšali izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se, Božić bili...Nastupili su i Zbor i orkestar Gradskog kazališta Komedija - Zagreb, Zagrebački katedralni mješoviti zbor, Zbor Maranatha, Pjevački zbor "Josip Vrhovski" - Nedelišće te Mješoviti pjevački zbor "Roženice" - Pazin, svi pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca.

image

Goran Karan

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Bojan Jambrosić

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Mirko Fodor, Doris Pinčić

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Albina

RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

Osim izvedbama ”Život je čudo” te ”Samo s tobom meni Božić je”, Franka Batelić oduševila je i dugom plavom haljinom koji je za nju kreirao modni dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević poznatiji kao eNVy room čije kreacije bira za sve posebne prilike. Prigodnom haljinom sa šljokicama modno je oduševila i Doris Pinčić koja je zajedno s Mirkom Fodorom vodila svečani koncert.

Neprimjetno nije prošla ni Albina koja nas je na Eurosongu predstavljala u sasvim drugačijem izdanju.

Stoga je bilo potpuno iznenađenje kada je na pozornicu Košarkaškog centra Dražen Petrović stala pred publiku u dugoj bijeloj haljini nalik vjenčanici koju je za nju kreirao splitski brend Arileo.

image

Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX
image

Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Doris Pinčić: ‘Gita i Donat se najviše vesele kad im nešto fino skuham, njima je mama - mama‘

Linker
12. travanj 2024 16:22