Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
 Danijel Galić
STIGLA DRUGA BEBA

Doris Pinčić Rogoznica rodila djevojčicu, ponosan otac se odmah pohvalio

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris Rogoznica slave dolazak svojeg drugog djeteta, a malenoj djevojčici najviše se veseli njihov sinčić Donat, koji je sestrici i odabrao ime.

Sretne vijesti o dolasku prinove na svojem je Instagram profilu objavio ponosan otac uz fotografiju iz Vinogradske bolnice. Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica rodila je danas točno u 18 sati, a svojoj su djevojčici nadjenuli ime Gita, baš kao što je to njihov četverogodišnji sin Donat i poželio.

- Sve je prošlo izvanredno - napisao je Boris i zahvalio se ljubaznom osoblju Vinogradske bolnice.

Da očekuju drugo dijete sretan par otkrio je u božićnom izdanju magazina Glorije, kada su priznali kako se djetetu najviše veseli njihov Donat koji je već imao i spremna imena, a djevojčicu su si priželjkivali i oni.

- Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali bio sam presretan. Neki su nam savjetovali da imamo drugo dijete odmah nakon Donatova rođenja. Drugi su govorili da je bolje pričekati da prvo dijete malo naraste. Nismo slušali ni jedne ni druge nego smo željeli sami odlučiti kad je pravo vrijeme za prinovu u obitelji - izjavio je tada ponosan otac, a Doris dodala kako joj se sviđa biti mama te da bi bilo nepravedno da Donat ostane sam, jedinac.

Linker
15. travanj 2024 23:06