Nerijetko je bračni par uživao i u zajedničkim izlascima
 Tomislav Krišto / Hanza Media
vrijeme je za novi put

Doris Pinčić Rogoznica oprašta se od kolega: 'Svoj sam posao radila sa sto posto srca i bit će tako i zadnjeg radnog dana'

Televizijsko lice, ali i radijski glas, popularna Zadranka odlučila se na promjene u životu koje joj je bilo teško donijeti, no kako je napisala - život je pun očekivanih i neočekivanih promjena.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica prije sedam je godina ušla u eter Narodnog radija i od tada je jutarnji glas koji budi slušatelje diljem zemlje. Voditeljica i majka dvoje djece iznenadila je odlukom i s obožavateljima podijelila vijest da joj je sutra na radiju - posljednji dan. U podužoj objavi na Instagramu oprostila se od kolega i slušatelja.

"Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tijekom svog ovog vremena u našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomaćaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu.
Za sada, do slušanja! P.S. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj", napisala je emotivna voditeljica, a u komentarima su joj pratitelji poželjeli sreću u daljnjem radu, a mnogi su napisali kako jutra bez njezinog glasa neće biti ista.

Podijelila je nekoliko fotografija i trenutaka zabilježenih na radnom mjestu s kolegama Hrvojem Kečkešom, Tatjanom Jurić i Markom Bratošom, a u eteru je bila i za vrijeme svojih trudnoća s Donatom i Gitom. Sa suprugom je u rujnu proslavila i šestu godišnjicu braka, što su proslavili useljenjem u novi dom u okolici Zagreba.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: boris i doris
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Uz posao radijske voditeljice, Doris smo gledali kao voditeljicu showa "Fittest Family", a trenutno je u najavi kulinarski show "Tri, dva, jedan, kuhaj!". Zašto se točno odlučila oprostiti od radija, nije objasnila.

Linker
19. travanj 2024 03:11