USKORO I NOVI SINGL

Domenica Žuvela iznenadila potezom: Već je rezervirala Arenu Zagreb za 2030. godinu

Mlada splitska pjevačica očigledno voli dugoročne planove pa je tako isplanirala nastup osam godina unaprijed s jasnim ciljem da ga održi točno na svoj 38. rođendan!

Plavokosa simpatična pjevačica, Domenica Žuvela koju javnost trenutno prati na malim ekranima u emisiji zabavnog formata Ples sa zvijezdama, po svemu sudeći ne planira stati s projektima budući da je zagrebačku Arenu rezervirala 8. studenog 2030. godine, čak osam godina unaprijed!

Iako je u ovim neizvjesnim vremenima katkad teško planirati nešto čak i za sutra, talentirana pjevačica dugoročne planove samouvjereno kroji, a svoj neobičan potez objasnila je u novoj emisiji IN Magazina.

''Ja sam nekako uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje, nešto svjetlije pozitivnije, veselije'', objasnila je Žuvela pa dodala: "Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga".

Čitajte i: Domenica otkrila u čijem društvu i zagrljaju uživa: ‘Pogledajte sretnicu u sredini‘


U razgovoru je priznala kako je sklona maštanju, ali da nikako ne strahuje od budućnosti i mogućih promjena.

''Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti, koliko ću se ja kad budem jednog dana gledala ovaj intervju, najavljivala sam nešto što nisam ni znala kako će izgledati, kakva ću biti, izgleda za 8 godina, hoću li imati djece, hoću li imati hrpu psića oko sebe, ne znam'', ispričala je pjevačica rođena 8. studenog.

O novim projektima samozatajna simpatična plavuša nije bila previše rječita, ali otkrila je jedan detalj povodom snimanja novog singla koji samo što nije ugledao svjetlost dana.

''Nadam se da ću je danas snimiti, da se snimi spot i da maksimalno prođe mjesec dana i novi singl je vani'', poručila je pjevačica.

Čitajte i: Asim i Domenica u izolaciji? Jedva čekamo povratak zvijezda na plesni podij

Podsjetimo, svoju pjevačku karijeru Žuvela je započela kao prateći vokal za glazbeni projekt Tončija Huljića i njegov Tonči Huljić & Madre Badessa band. Početkom 2017. godine najavila je odlazak iz benda, a njen debitantski singl Kad sam s tobom objavljen je 3. srpnja 2017. Pjesma je izvedena na 57. splitskom festivalu, gdje je osvojila nagradu za najboljeg debitanta. Vidi se iz aviona izdan je kao drugi singl, koji kasnije postaje njezina prva pjesma na ljestvici top hrvatskih singlica Hrvatske diskografske udruge.

Linker
16. travanj 2024 08:58