Instagram
SLAVLJE LJUBAVI

Domaće glumice odlično se zabavile na svadbi kolegice

Srpska glumica Nevena Ristić koju pamtimo kao heroinu RTL-ove telenovele ‘Vatre ivanjske’ ovoga je petka s hrvatskim glazbenikom Markom Vukesom zaplovila bračnim vodama, a slavlje je potrajalo do samoga jutra

U svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici srpska glumica Nevena Ristić i hrvatski glazbenik zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav pred obitelji, kumovima te brojnim prijateljima i kolegama koji su stigli iz cijele regije. 27-godišnji supružnici nisu skrivali sreću zbog svoje ljubavi koja traje dvije i pol godine, a koju su sinoć došla proslaviti i brojna poznata lica.

Instagram

Na svadbi je uživala glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica koja je stigla sa suprugom Borisom. Upravo su oni zbližili novopečene supružnike. Naime, Nevena i Marko upoznali su se na proslavi prvog rođendana glumičina sina Donata kada je i nastala ideja da Nevena i Doris glume u Markovom spotu 'Ljubavnice'. Poslovna suradnja prerasla je u ljubavnu priču koja je sada okrunjena brakom.

Instagram

Među domaćim glumicama najbolje su se zabavljale Ana Begić Tahiri i Iva Mihalić o čemu svjedoče i njihove fotografije na Instagramu. Posebno je ponosna sinoć bila i glumica Jagoda Kumirć koja je Neveni i Marku pomogla u pripremama oko velikog dana s obzirom da je s mamom osnovala tvrtku za organizaciju vjenčanja.

Instagram

Pohodimo vjenčanja.

Objavu dijeli Iva Mihalic (@iva.mihalic)

Linker
29. lipanj 2022 09:41