ANA RADIŠIĆ

Domaća voditeljica proslavila rođendan, ali bez dečka Jurice: Fotke s krova najvišeg nebodera u Hrvatskoj govore sve

Nezaboravan party priredila je domaćica i slavljenica, RTL-ova voditeljica Ana Radišić za svoje prijatelje povodom 33.rođendana, a nedostajao je samo njezin partner Jurica Barać.

Zlatni baloni s helijem u brojci 33. vijorili su na 96 metara visine ove srijede kada se nezaboravan party povodom proslave rođendana voditeljice Ane Radišić odvijao na krovu najvišeg nebodera u Hrvatskoj.

U luksuznom Rooftop Lateral baru na 26. katu poslovno-stambenog kompleksa u Strojarskoj ulici u Zagrebu, u ambijentalnom vrtu iz kojeg pogled puca na čitav grad partijalo se do kasnih večernjih sati, a među okupljenima je su bili najbliži prijatelji RTL-ove voditeljice. Na proslavi je nedostajao samo Anin dečko, ekonomist i sportaš Jurica Barać, koji se zbog posla trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama.

S dečkom na svadbi: Zaljubljena RTL-ova voditeljica ne skida osmijeh s lica

„Kako to opisati..ne mogu od sreće... disati”, slavila je Ana uz Gibonnijeve stihove, a čestitkama su se na Instagramu, gdje je podijelila neodoljive slavljeničke fotografije, pridružile i bivša skijašica Nika Fleiss, pjevačice Nina Badrić, Ivana Kindl, Lana Jurčević, Marija Husar Rimac i Mia Dimšić, atletičarka Sandra Perković, voditeljice Barbara Kolar i Iva Šulentić te brojni drugi, a popularna Riječanka zahvalila se, kako je rekla, na svakoj želji, misli, poruci, pozivu i energiji koju su joj prijatelji uputili....

Naime, novinarka, voditeljica i glazbena urednica uistinu ima razloga za slavlje. Iako je mnogima protekla godina bila krizna, njoj je bila iznimno uspješna te ju je motivirala da prije sazrije i natjerala ju je na korake na koje se prije ne bi usudila. U godini u kojoj se činilo da se sve ruši, Ana je raširila krila i poletjela u oblake. Pokrenula je podcast u kojem razgovara s ljudima koji je inspiriraju, a koji je vrlo brzo našao put do brojnih gledatelja.

Linker
19. travanj 2024 01:02