Čestitamo!

Domaća manekenka sa američkom adresom na svijet donijela djevojčicu: ‘Rodila sam prirodno, bez epiduralne‘

Osobna trenerica i bivši model Jasmina Hdagha prvi je put rodila, na porodu je prisustvovao i partner, a svojim je pratiteljima otkrila i neobično ime djevojčice.

Bila je jedna od najuspješnijih domaćih manekenki i već niz godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je zasnovala i obitelj, sada je Jasmina Hdagha podijelila najljepše vijesti. Jasmini i njezinom dugogodišnjem partneru Jimu Kaufmanu, inače glazbenom producentu, stigla je djevojčica. Sedona Ann prvo je dijete para.

Osobna trenerica i velika ljubiteljica joge na Instagramu je otkrila sve detalje oko poroda - koji je prošao u najboljem redu. U snimkama i objavama otkrila je da je otac malene cijelo vrijeme bio uz nju te da je upravo on prerezao pupčanu vrpcu.

"Sedona Ann stigla je u 14:47, 17. ožujka, točno na dan termina. Poprilično je ludo da je stigla točno na vrijeme, baš poput njemačkog sata. Rodila sam prirodno, bez epiduralne, a završila povraćajući tijekom širenja 3 - 7 centimetara. Nisam uzimala lijekove za mučninu, trbuh mi je bio prazan, ali te kontrakcije... Dovraga... To nije bilo zabavno", napisala je manekenka uz niz fotografija i snimki iz rodilišta. Dodala je da su te fotografije snimljene 25 minuta nakon što je njihova djevojčica došla na svijet.

Čitajte i: Slatke ‘muke‘ u blaženom stanju: Lana Gojak Bajt našalila se s onime što je većina trudnica prošla

Svemoguća joga

Novopečena mama velika je ljubiteljica joge, a upravo tim vježbama pripisuje što je porod tekao glatko - od toga da je tijelo bilo u dobroj formi jer je vježbala gotovo do posljednjeg dana trudnoće, do toga da su joj vježbe disanja izvrsno pomogle u rodilištu. Nakon svega priznala je da se osjeća umorno, usporedivši porod s otrčanim maratonom ili odvježbanim nizom iz Ashtanga joge.

Posljednju vježbu joge koju je izvela i podijelila na društvenoj mreži Jasmina je izvela tri dana prije poroda. Vježbajući u kuhinji s ‘trbuhom do zuba‘ pokazala je da je u zavidnoj formi, a društvo joj je pravio i propisno smetao kućni ljubimac kujica engleskog buldoga Neve. Na staru godinu, Jasmina je podijelila romantičnu objavu u kojoj je svom odabraniku čestitala devetu obljetnicu veze.

Linker
16. travanj 2024 18:53