jutarnja uživancija

Dok tata snima, mama upija ljepote grada: Slavna britanska glumica prošetala Stradunom u društvu svojih kćerkica

Njezin suprug u Dubrovniku snima američku TV seriju pa je s njim odlučila posjetiti ‘biser Jadrana‘.

Britanska glumica Emily Blunt viđena je danas u šetnji najpoznatijom dubrovačkom ulicom - Stradunom. Naši fotografi uhvatili su je dok je opušteno upijala ljepote grada sa svoje dvoje djece i još jednom ženom u društvu, vjerojatno dadiljom ili asistenticom.

Glumičin suprug John Krasinski trenutno u Dubrovniku snima američku TV seriju "Jack Ryan" u kojoj igra ulogu analitičara koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji. Emily i njihove kćeri, sedmogodišnja Hazel i petogodišnja Violet, došle su sa Johnom posjetiti Dubrovnik te uživaju dok tata snima.

image

Glumica Emily Blunt s djecom na Stradunu.

BOZO RADIC/CROPIX

Emily je, baš kao i cure, bila ležerno odjevena u traperice i pulover s volanima te je nosila ruksak na leđima, a djevojčice su bile u upečatljivim jaknama.

Čitajte i: John Krasinski nakon 11 godina s Emily Blunt: "Nije slučajno što imamo ovakav brak"

Emily i John u braku su od 2012. godine te su i poslovni partneri - zajedno su glumili u horor trileru ‘Mjesto tišine‘. John je jučer prošetao Dubrovnikom u društvu asistentice, ali kao i Emily nije bio naročito raspoložen za poziranje te je nosio zaštitnu masku.

image

John Krasinski u Dubrovniku.

BOZO RADIC/CROPIX

Krasinski i Blunt slove za jedan od rijetkih složnih parova koji si nisu ugrozili brak, a glumac je nedavno i otkrio tajnu njihovog uspješnog braka.

"Naša se ljubav dogodila sasvim prirodno. Bio sam veliki obožavatelj Emily Blunt i prije nego što sam je osobno upoznao i nastavio sam biti njezin obožavatelj u svemu što radi. Jedno smo drugome iznad svega velika potpora. Imamo poslove kakve imamo, oni uključuju brojna putovanja i razne obaveze, ali nama se sve bazira na tome da se što prije vratimo kući i budemo zajedno, to nam je najvažnije", rekao je Krasinski te dodao:

"Uvijek tražimo mišljenje jedno drugog, ali oboje se držimo dogovora da se nećemo miješati u posao jedno drugome i da ga nećemo unositi u privatni život. Iako sam ja njezin najveći fan, a ona moj".

Linker
17. travanj 2024 20:52