Sve je otkazano

Dogodilo se ono čega su se bojali: Ove nedjelje nećemo gledati Ples sa zvijezdama

Zbog nekoliko slučajeva zaraze koronavirusom, produkcija je poduzela mjere opreza te emitiranje emisije prolongirala za tjedan dana.


"Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama', izvijestili su u kratkom priopćenju s ove televizije.

Naime, kako su dodali, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo.

Umjesto popularnog showa, ove nedjelje 27. ožujka, u tom će terminu Nova TV emitirati obiteljski film Kralj lavova, a potom film Zvijezda je rođena.

Sljedeća emisija showa Ples sa zvijezdama planirana je za nedjelju 3. travnja.

Podsjetimo, ove sezone natječe se 13 plesnih parova, a do sad su natjecanje napustili voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos i super size model Lucija Lugomer. Kako je ranije najavljeno na ovoj televiziji, ove nedjelje plesnim podijem trebala je vladati prava filmska čarolija.

image

Posljednju emisiju show je napustila Lucija Lugomer

LUKA DUBROJA

U večeri posvećenoj sedmoj umjetnosti, koju ćemo tako gledati iduće nedjelje, očekuju nas brojni plesni stilovi i raskošne koreografije. Vidjet ćemo tko će plesati cha cha cha, tango, bečki valcer, a koja dva para će zaplesati quickstep. Ove nedjelje osim valcera vidjet ćemo i rumbu, jive, slowfox i paso doble.

A do iduće nedjelje, zvijezde showa možete pratiti na njihovim Instagram profilima gdje objavljuju dogodovštine s proba i iza kulisa.

Linker
20. travanj 2024 10:26