Reuters, Profimedia
PREGLED TJEDNA

Događaji koji su obilježili protekli tjedan u životu slavnih

Svaki je tjedan uzbudljiv u svijetu slavnih, a niti prošli nije bio iznimka. Donosimo pregled najvažnijih, najčitanijih ili najzanimljivijih vijesti iz svijeta celebrityja koje su obilježile prethodnih sedam dana. Evo o čemu se najviše govorilo.

Još jedno kraljevsko vjenčanje na pomolu?

Nakon što su ih po prvi puta ulovili kako se drže za ruke nakon večere u Londonu, mediji su princa Harryja i njegovu djevojku; glumicu Meghan Markle već i zaručili. Izvor blizak paru izjavio je da je gotovo sigurno da će par do ljeta biti zaručen. Nejasno je tko je zapravo taj izvor, no magazin ga opisuje kao "prijatelja" koji je dodao i kako su princ i glumica već odavno razgovarali o zajedničkoj budućnosti. Da stvar bude medijima još zanimljivija, proteklog je tjedna slavni par otputovao na Jamajku kako bi prisustvovao tajnom vjenčanju. No ne svojem, već vjenčanju zajedničkog prijatelja, a fotografije s vjenčanja pronašle su put do medija.

Splash News

Natalie Portman je rodila svoje drugo dijete

Iako je bila nominirana za ulogu u filmu "Jackie", Natalie Portman je ove godine propustila dodjelu Oscara jer se termin porođaja opasno približio. Sretnu vijest o rođenju kćerkice, kojoj je par nadjenuo ime Amalia mediji su saznali 3. ožujka, a bliski prijatelj para otkrio je kako je Natalie rodila još 22. veljače. Slavnoj glumici i suprugu Benjaminu Millepiedu, kojeg je upoznala na snimanju filma "Crni labud", ovo je drugo dijete. Prije pet godina dobili su sina Alepha.

Actress Natalie Portman, who is pregnant with her first child, takes the stage in the photo room after winning best actress for her role in
REUTERS

Gwen Stefani i Blake Shelton odgodili vjenčanje?

Nakon što su pjevačica Gwen Stefani i njezin odabranik, američki country pjevač Blake Shelton najavili vjenčanje koje se trebalo održati do kraja ovo godine, svi su s nestrpljenjem iščekivali detaljnije informacije. No, jedan od najsimpatičnijih američkih slavnih parova vjenčanje je za sada odgodio. Naime, žele prvo postati roditelji. Časopisu "Life & Style" priznali su kako im je to prioritet, ali smjer realizacije ne teče glatko. Već posljednjih godinu dana Gwen Stefani pokušava ostati trudna, no za sada nema sreće. Par je izjavio da opcija posvajanja ili dogovora sa surogat majkom također dolazi u obzir. Inače, Gwen već ima tri sina s bivšim suprugom, glazbenikom Gavinom Rossdaleom.

#happyvalentinesday gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Gigi Hadid na naslovnici prvog izdanja arapskog Voguea

'Modna biblija', kako se još naziva svjetski poznati časopis Vogue, ovog je mjeseca dobio i arapsko izdanje, a na prvoj naslovnici je manekenka Gigi Hadid. Glavna urednica arapskog Voguea postala je saudijska princeza Deena Aljuhani Abdulaziz, a to je 22. međunarodno izdanje ovog modnog magazina.

Prekid veze Katy Perry i Orlanda Blooma

Prošlog su tjedna svijetu prekid 10-mjesečne veze objavili pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom. Iako su viđeni zajedno na oskarovskom partyju časopisa Vanity Fair, par je nekoliko dana nakon toga objavio kako kreću svatko svojim putem.

File photos of Katy Perry and Orlando Bloom who have reportedly split., Image: 322871078, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Linker
18. travanj 2024 23:02