Emotivan trenutak

Doček Albine na povratku iz Rotterdama bio je malen, ali sladak: Čim ga je vidjela, potrčala mu je u zagrljaj

Albina se u Hrvatsku vratila s velikim osmijehom, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekala ju je obitelj i najvjerniji fanovi koji su joj darovali cvijeće i balone.

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić, vratila se iz Nizozemske u Zagreb. Iako se s pjesmom 'Tick-Tock' nije uspjela plasirati u finale glazbenog natjecanja, Albina nije razočarana svojim plasmanom već joj je odskočna daska za dalje.

Čitajte i: Izmaknulo joj za dlaku! Evo koliko je Albini bodova trebalo za prolazak u finale Eurosonga

image
Albinu su po povratku iz Nizozemske dočekali brat s ostatkom obitelji i neki fanovi.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Pjevačici je po povratku u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman napravljen mali doček - dočekao ju je brat Marko s obitelji, ali i nekoliko obožavatelja. Osim velikih zagrljaja, Albina je na dar dobila i predivan buket svijeća i mnoštvo balona.

S velikim osmijehom na licu, ležerno odjevena, Albina je bila vidno ugodno iznenađena jer nije očekivala nikakav doček, a čak je neko vrijeme i razgovarala s obožavateljicama.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja je, po svim procjenama, bila puno zahtjevnija nego druga. Mnogi su joj predviđali pobjedu, no uslijedio je hladan tuš i to samo zbog pet bodova koji su Hrvatskoj nedostajali da se plasira u finale.

Čitajte i: Albinin tim otkrio što se događalo iza kamera: 'Ništa joj nije bilo teško, razočarani smo, ali ponosni'

image
Albina Grčić sa svojim timom.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Naša predstavnica imala je, naime, ukupno 110 bodova - 53 boda dobila je od publike, a 57 bodova od stručnih žirija. U konačnom poretku prve polufinalne večeri, Albina je završila na jedanaestom mjestu.

Albina je za Gloria.hr komentirala svoj plasman. "Ne znam, činjenica jest da je prvo polufinale bilo teže, ali nikad se ne zna... mi jednostavno nismo dobili dovoljnu podršku. No, i dalje smo stvarno zadovoljni nastupom. Nisam tip od "što bi bilo kad bi bilo", rekla nam je Albina.

Čitajte i: Publika dovela Italiju do pobjede na Eurosongu! Mlada ekipa počela je svirkom na ulicama Rima, a sada su osvojili Europu

Na kraju polufinalne večeri, ona i njezin tim poručili su fanovima da "ne budu tužni i razočarani, jer oni nisu" te da su imali najbolji nastup do sada.

Albina je u razgovoru sa Gloria.hr otkrila i svoje favorite na natjecanju te prognozirala pobjedu Talijanima.

Najizglednijom mi se čini pobjeda Italije, no imam nekoliko svojih favorita", otkrila je Albina uoči finala u subotu 22. svibnja. Talijanski bend Måneskin odnio je pobjedu na 65. izdanju Eurosonga s pjesmom "Zitti e Buoni".

Linker
20. travanj 2024 14:27