Krasnodar Peršun za HTV
NIVES ČANOVIĆ DOBILA NOVI POSAO

Djevojka Gorana Ivaniševića našla se pred novim izazovom

Nives Čanović, radijska voditeljica poznata i po ljubavnoj vezi s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem, dobila je novi poslovni angažman: s radijskom kolegicom Tamarom Loos vodit će glazbenu emisiju, ali ovaj put u televizijskome formatu

Iduće subote 24. lipnja, na HTV 2 počinje emitiranje nove glazbene emisije HRT Top 20 u kojoj će se predstavljati videospotovi dvadeset najpopularnijih pjesama trenutačne hrvatske produkcije. Emisiju će, objavio je HRT, voditi dugogodišnje radijske voditeljice Tamara Loos i Nives Čanović.

'Jako se radujem ovoj suradnji, glazba ima vrlo važnu ulogu u mojemu životu, pa me emisija ovakva tipa posebno zanima. Na radiju radim već dugi niz godina, pa će biti pravi užitak i u televizijskome formatu podsjetiti publiku da i u Hrvatskoj postoje vrhunski glazbenici. S Tamarom se odlično slažem privatno, pa vjerujem da ćemo tu energiju prenijeti i u HRT TOP 20', rekla je Nives Čanović o novom angažmanu.

Krasnodar Peršun za HTV

I Tamara Loos veseli se novom projektu. 'Drago mi je što sudjelujem u ovome projektu jer još otkada sam prije nekoliko godina na Hrvatskoj radioteleviziji vodila Vip music club, želja mi je bila ponovno raditi u sličnoj emisiji. U emisiji HRT TOP 20 naglasak je na domaćoj glazbi, što me posebno raduje zbog svih naših glazbenika koji će, naravno, i gostovati u našoj emisiji. Radujem se i suradnji s kolegicom Nives Čanović s kojom još nisam imala prilike raditi iako se već niz godina znamo s radija. Taj spoj jedva čekam', istaknula je Tamara.

Linker
25. travanj 2024 00:46