primljen u kuću slavnih

Dirljive riječi koje je Goran Ivanišević uputio svojoj Nives dirnut će vas do suza: ‘Moja prelijepa supruga...‘

Goran Ivanišević primljen je u tenisku Kuću slavnih. Na svečanosti održanoj u Newportu pratila ga je supruza Nives, a on joj se tijekom svečanog govora zahvalio na svemu.

Goran Ivanišević primljen je u tenisku Kuću slavnih u Newportu na Rhode Islandu. Stigao je tamo u pratnji supruge Nives, a u Kuću slavnih primljen je kao dio Klase 2020., u društvu španjolske tenisačice Conchite Martinez. Putem videolinka u Kuću slavnih uveo ga je legendarni Joe McEnroe, rekavši da je Ivanišević jedini tenisač luđi od njega samog.

image
Goran Ivanišević u svečanom govoru.
OMAR RAWLINGS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U sjajnom govoru zahvalne Goran se zahvalio poimenice svakom svom treneru, navijačima, novinarima, svojoj zemlji i svom gradu. Posebno je dirljiva bila njegova zahvala obitelji.

"Sad dolazimo do najvažnije stvari. Dvije najvažnije osobe u mojoj karijeri. Moji mama i tata. Dvoje ljudi koji su žrtvovali zdravlje, karijere, vrijeme. Dali mi bezuvjetnu ljubav kako bih uspio. Majko, oče, nema dovoljno riječi hvale, nema dovoljno riječi koje bih mogao izreći za sve što ste učinili za mene. Kad bih ponovno morao ići na ovo putovanje, ponovno bih izabrao vas za mamu i tatu, da opet prolazimo sve zajedno. Volim vas i hvala vam na svemu", rekao je Ivanišević.

Čitajte i: Nives Ivanišević na egzotičnoj destinaciji: Voditeljica uživa na plaži, uz besprijekorne stajlinge dobila pregršt komplimenata

"Moje troje djece. Oliver, Emanuel i Amber. Oliver je premali, ne zna tko mu je tata, ali voli tatu. Emanuel i Amber su, mislim, dovoljno veliki i ponosni na ono što im je otac postigao. Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi", poručio je Goran svojoj voljenog Nives.

I zaista, Nives ne skriva ponos pa je i na svom Instagramu podijelila fotografije i videozapise sa svečanosti kojom je njezin suprug ušao u legendu bijelog sporta.

Linker
04. travanj 2024 13:28