Iz slavlja u slavlje

Dinastija se nastavlja: Najbogatija nasljednica hrvatskih korijena uživa u obiteljskoj idili

Prva obitelj Formule 1 obožava pokazivati na koje sve načine uživaju, pa su tako ove jeseni priredili nekoliko slavlja u krugu obitelji, neka da razvesele najmlađe članove, a jedno da obilježe poseban dan ‘oca familije‘.

U domu Ecclestoneove nasljednice Tamare doslovno cvatu ruže, mlada majka uživa u nježnim trenucima sa suprugom Jayem Rutlandom i njihovim djevojčicama Sophijom (6) i dvomjesečnom Serenom. Mladi bračni par trenutno je u Engleskoj, a inspiraciju za uživanje pronalaze i u žutom jesenjem lišću.

Malenu Serenu dočekali su u privatnoj klinici u Švicarskoj, a Tamara je veći dio trudnoće provela na hrvatskoj obali uživajući u mirnim trenucima sa suprugom i starijom kćeri.

I tata Jay posebno uživa u prvim mjesecima s najmlađom miljenicom te joj zaljubljeno posvećuje najviše objava na svom Instagram profilu. A sada je objavio i nježan portret svoje tri cure zagrljene u lišću.

image
Bogata nasljednica u tajnosti je držala cijelu trudnoću.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tamara malo češće pokazuje kako izgledaju njihovi obiteljski dani, pa je tako dala uvid i u raskošnu jutarnju gozbu koju su priredili za Halloween. Osim stola prepunih slatkiša i prigodnih ukrasa, Tamara i Jay svojoj su starijoj kćeri priredili bajkovito fotografiranje.

Posebni slavljenik

Osim brige za najmlađe članove obitelji Ecclestone se brinu i za najstarije, odnosno za najvećeg 'bossa' kako ga je zet od milja nazvao. Bernie Ecclestone prije nekoliko dana proslavio je 90. rođendan u društvu obitelji. A da su godine samo brojka i da je šef Formule 1 još itekako živahan govori i činjenica kako je ljetos dobio najmlađe dijete, sina kojeg je nazvao Ace. Maleni je rođen u istom rodilištu kao i njegova unuka Sophija.

image
Tamara Ecclestone ne može sakriti svoju sreću zbog ljubavi i braka s Jayom Rutlandom.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Najsretniji dan je kad slavimo mog predivnog tatu. On zapravo ne voli kad je pažnja na njemu, ali to toliko zaslužuje. On uvijek misli na druge i radi za njih. Nadam se da je na ovaj dan osjetio koliko ga volimo i cijenimo", napisala je Tamara, uz sliku s proslave tatinog rođendana.

Linker
20. travanj 2024 01:34