NAKON DUGO VREMENA

‘Dika nas Hrvata‘: Kolinda Grabar-Kitarović posljednjom fotografijom prikupila više od 30 tisuća lajkova!

U novom poglavlju života bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović manje je aktivna na društvenim mrežama, no sada je pratitelje oduševila fotografijom na kojoj pozira s predivnim istarskim krajolikom u pozadini.

Otkako više nije predsjednica zemlje, Kolinda Grabar-Kitarović nije toliko aktivna na društvenim mrežama, pa pratitelje svakom novom objavom posebno razveseli.

Na izletu u Istri

"Čarobna Istra...Terra magica", napisala je bivša predsjednica u opisu fotografije na kojoj pozira s predivnim krajolikom Motovuna u pozadini. Unatoč opuštenoj atmosferi u prirodi, Kolinda Grabar-Kitarović koja vidno uživa, pozirala je u prepoznatljivoj frizuri kakvu je često nosila dok je obnašala predsjedničku dužnost.

Ipak, outfit - ležerna majica koju je odabrala, razlikuje se od formalnih izdanja u kakvima smo nekada viđali Grabar-Kitarović koja je ispod objave na Instagramu ubrzo prikupila više od 30 tisuća lajkova.

Čitajte i: Japanska avantura Kolinde Grabar-Kitarović: ‘Tvrda‘ karantena, pranje hlača u kadi i emotivni susreti sa sportašima

"Ljepotica naša. Dika nas Hrvata", "Kraljica si", "Dobro izgledate, predsjednice", "Prelijepa dama", neki su od brojnih komentara ispod fotografija iz predivne Istre.

Pravo osvježenje nakon politike

Inače, članica Međunarodnog olimpijskog odbora sada se bavi promocijom hrvatskog sporta, a nedavno je bodrila hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Čitajte i: Nakon završetka igara i obaveza, vrijeme za razgledavanje: Kolinda Grabar-Kitarović pozirala kod poznatog spomenika u Tokiju

"Situacija nas je prisilila da se neprestance družimo i dugo razgovaramo. Inače bismo se vjerojatno nakon službenih obveza razmiljeli po gradu. Svi su tako ljubazni, opušteni. Po stažu stariji članovi upućuju me u pojedinosti OI i kako se najbolje snaći. Pravo osvježenje nakon politike. Osjećam se kao da smo svi jedna velika obitelj", pisala je tada Grabar-Kitarović za Gloriju.

Linker
20. travanj 2024 17:34