Profimedia, Xposurephotos
opušteni na slavlju

Dijete na sigurnom, a poznati bivši partneri u izlasku do šest ujutro

Ostali su istinski prijatelji koji se predivno brinu o zajedničkoj kćeri, a da njihova spona ide dalje od puke primopredaje djeteta govori njezin dolazak na proslavu njegova rođendana.

Gotovo bi se moglo reći da su glumica Sienna Miller (36) i njezin bivši partner i glumački kolega Tom Sturridge, nerazdvojni. Njihova veza trajala je od 2011. godine, a nakon dvije godine rodila im se i kćerkica Marlowe. Zaručili su se, ali zu zaruke razvrgnuli i rastali se prije tri godine. Marlove danas ima pet godina i nema vikenda ili datuma iole važnijeg za mladu damicu, a da se ne susretnu kao obitelj. Sienna i Tom svoju djevojčicu katkad otprate do vrtića, pa potom zajedno prošeću pse.

Ovaj put djevojčica je ostala u sigurnim rukama, a roditelji su slavili u Londonu. Povod je bio glumčev 33. rođendan, no nisu partijali sami već je Sturridge organizirao veliki party.

U šest ujutro, prenose strani mediji, Sienna je uhvaćena kako odlazi s partyja, no ne sama, niti s Tomom. U automobil je vidno dobro raspoložena ušla s nepoznatim muškarcem čije fotografije već naveliko obilaze svijet., pa se šuška o novoj ljubavi na zvjezdanom nebu.

BGUK_1439417 - LONDON, UNITED KINGDOM  - Celebrities at the Chiltern Firehouse in London

Pictured: Sienna Miller



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 403587519, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

BGUK_1439420 - London, UNITED KINGDOM  - Sienna Miller is seen here leaving Claridges Hotel at 6 am with an unknown male companion after a night of partying at the firehouse until 5.30 am for Ashley Benson Birthday celebrations in London.

Pictured: Sienna Miller, Friend

BACKGRID UK 20 DECEMBER 2018, Image: 403590256, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

19 December 2018.

Celebrities leaving Scott's restaurant in Mayfair

Pictured: Tom Sturridge, Sienna Miller, Image: 403542556, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Linker
24. travanj 2024 04:49