Baldwinovi slave

Deset godina prepunih beba, smijeha, suza, frustracija, otkrića, strasti, straha, radosti…

Ako bi nečiji život mogao poslužiti kao filmski scenarij ili barem kao inspiracija za roman, tada je to nesumnjivo priča ovog bračnog para...

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria, koji čekaju sedmo dijete, ovih su dana proslavili desetu godišnjicu braka. Tim je povodom instruktorica joge svog suprugu, slavnom holivudskom glumcu, na Instagramu uputila javnu čestitku uz fotografiju snimljenu u crkvi gdje on kleči ispred nje dok ona u naručju drži najstariju kćer Carmen.

"Deset godina prepunih beba, smijeha, suza, frustracija, otkrića, strasti, straha, radosti…, i sve ono između što nam je život donio. Sretna ti godišnjica Alex!"

A njihov zajednički život je zaista poput romana. Ne samo što su u tako kratkom vremenu dobili šestero djece i još očekuju sedmo, na jesen im stiže djevojčica, već se Alec Baldwin u tom periodu susreo i s brojnim ozbiljnim optužbama. One u kojima je napadao fotografe ili vozače na parkingu, benigne su s onom koja ga tek očekuje, a to je privatna tužba supruga Halyne Hutchins, snimateljice koju je slučajno ubio na setu filma ''Rust'' krajem 2021..

Čitajte i: Jednoipolgodišnji sinčić Aleca Baldwina hitno hospitaliziran, njegova žena otkrila: 'U pitanju su sekunde'

Teško je to breme s kojim se moraju nositi, ali tragična situacija i osuda s kojom se mora tek suočiti očito nisu poljuljali njihovu ljubavnu priču. Par se nakon te bizarne nesreće u kojoj je Baldwin upucao snimateljicu i ranio redatelja krajem listopada prošle godine, iz New Yorka povukao na imanje i u Vermont kako bi se maknuli od medija koji su ih pratili u stopu i tako zaštitili djecu.

image

Supružnici uz toliku djecu imaju pomoć dadilja

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

A oni su im najveća utjeha i životna radost pa se čini da neće stati "samo" na njih sedmero.

Podsjetimo, par se vjenčao 2012., godinu dana kasnije dobili su kćer Carmen, potom je na svijet stigao Rafael (6), pa Leonardo (5), zatim Romeo (3) te Eduardo (20 mjeseci) i najmlađa Marija koja ima 15 mjeseci. Hilaria Baldwin Rodila je najmlađu kćer, a još uvijek nije objasnila tko je rodio pet mjeseci starijeg Eduarda iako se pretpostavlja da se radi o surogat majci. Iako su govorili da su "završili s proširivanjem obitelji" svaka nova trudnoća ih neobično razveseli, a silnoj braći i sestrama veseli se i Ireland Baldwin, Alecova kćer iz braka s Kim Basinger.

Nažalost, u svojoj novoj unučici neće uživati Baldwinova majka koja je preminula prije mjesec dana.

Linker
23. travanj 2024 15:02