peticija nije uspjela?

Deppovi obožavatelji ipak nisu uspjeli izbaciti Amber Heard iz Aquamana, ponovo će glumiti uz Momou

Glumica, koja je na sudu izgubila u parnici za klevetu od bivšeg supruga Johnnyja Deppa, nije potvrdila da se neće pojaviti u filmu, no njezina je uloga ipak smanjena.

Otkako je Johnny Depp podignuo tužbu protiv bivše supruge Amber Heard za klevetu, podršku mu je pružila vojska obožavatelja koji su čak potpisali peticiju da se Heard izbaci iz nastavka filma Aquaman. U peticiji je skupljeno čak 4,6 milijuna potpisa.

No, Heard bi, piše Metro, trebala ponoviti ulogu Mere u ovom holivudskom blockbusteru službenog naziva ‘Aquaman i izgubljeno kraljevstvo‘, u kojem će također ponovno glumiti Jason Momoa kao glavni lik. Međutim, izvor Warner Brosa navodno je tvrdio da su šefovi filmskog studija tiho izbacili njezine scene iz filma nakon što je izgubila suđenje.

Depp je podignuo tužbu za klevetu protiv Heard nakon što je ona napisala članak za The Washington Post u kojem je opisala da je trpjela fizičko i psihičko zlostavljanje. Iako nije eksplicitno navela da ju je upravo Depp zlostavljao, on je počeo gubiti uloge i bio javno osramoćen.

Čitajte i: Dok Amber Heard šuti, njezina sestra poručuje: ‘Znam što sam vidjela, istina je zauvijek na tvojoj strani‘

image

Amber Heard razočarana izlazi iz sudnice nakon izgubljene parnice.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na suđenju je Depp svjedočio da je zapravo on bio taj koji je trpio zlostavljanje i da je Heard željela preokrenuti sve u svoju korist. Nakon šest tjedana suđenja koje se javno emitiralo, porota se složila i utvrdila da je Heard oklevetala Deppa člankom i ugrozila mu karijeru.

Glasnogovornik je tada za Variety rekao u ime glumice: "Glasine se nastavljaju kao i od prvog dana - netočne, neosjetljive i pomalo lude."

Tijekom suđenja otkriveno je da je Momoa s redateljem filma Jamesom Wanom ‘potegnuo konce‘ kako bi spasio Heardinu ulogu jer su joj "bili predani i željeli napraviti sve da ona bude u filmu".

Showbizz stručnjakinja Kathryn Arnold svjedočila je da se Heard borila svim silama da bude u Aquamanu 2 te da joj je plaćeno dva milijuna dolara da glumi u nastavku, što je isti iznos koji je dobila i za prvi dio.

Linker
16. travanj 2024 11:40