Instagram
Rockerski look zgodnog braniča

Dejan Lovren ima novu frizuru i izgleda opako dobro

29-godišnji nogometaš oduševio je obožavateljice promjenom imidža - znatno kraćom frizurom kojom se pohvalio na Instagramu.

29-godišnji nogometaš oduševio je obožavateljice promjenom imidža - znatno kraćom frizurom kojom se pohvalio na Instagramu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren nakon Svjetskog prvenstva odlučio se na drastičan rez i novu frizuru s kojom ga još nismo vidjeli.

Najbolji branič u reprezentaciji, ovih se dana odmara u Novalji gdje si je priuštio mali makeover kojim je prikupio preko 222 tisuće lajkova na društvenim mrežama i oduševljene komentare fanova.

Instagram

Uz fotografiju na kojoj pozira u 'frajerskoj pozi', s obrijanom glavom i sunčanim naočalama, Lovren je napisao: "Hair off, rock on!" i tako najavio da će za njega ljeto biti puno guštanja i zabave.

Inače, zgodni nogometaš ove je godine zagazio u hotelijerstvo i turizam na nagovor svojih roditelja pa je sa suprugom Anitom te djecom Josipom i Elenom prije nekoliko mjeseci prvi puta prespavao u svom novootvorenom aparthotelu 'Joel'.

Njegov otac je prije tri i pol godine pronašao teren u Novalji, gdje imaju stan za ljetovanje, i predložio mu gradnju kuće s nekoliko apartmana. Na kraju se projekt proširio te je izgrađeno golemo zdanje sa 16 apartmana, restoranom i bazenom s barom.

Vođenje hotela još će nekoliko godina prepustiti roditeljima, što ne znači da neće pomoći u promociji.

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Linker
26. travanj 2024 14:59