BAR / Backgrid UK / Profimedia
'Zahvalni smo svima'

Definitivno je kraj! Kim Kardashian West objavila obiteljsku odluku koja je slomila brojna srca

Kraj televizijske ere označava se najavom završetka emitiranja showa 'Keeping Up with the Kardashians'. 'Što će nam još donijeti 2020.?', pitaju se tužni obožavatelji diljem svijeta. Reality show emitirao se 14 godina i stekao je poklonike diljem svijeta.

Obožavatelji diljem svijeta u nevjerici se suočavaju s činjenicom da se show "Keeping Up with the Kardashians" završava početkom 2021. godine. Vijest je na društvenim mrežama objavila Kim Kardashian West, okosnica showa koji je promijenio televizijsku povijest.

"Teška srca vas obavještavamo da smo kao obitelj donijeli odluku da se oprostimo od showa 'Keeping Up with the Kardashians'. Iznimno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali tijekom niza godina, tijekom dobrih i teških vremena, sreće i suza, mnogih veza i djece. Zauvijek ćemo cijeniti i nositi divne uspomene i ljude koje smo srele usput", navodi Kim u ime svoje obitelji u objavi na Instagramu.

Bez showa ne bih bila gdje sam danas.

Priznala je usto Kim da bez showa ne bi bila ono što danas jest. Svjesna je da je to bila platforma iz koje su kretali svi njezini kasniji poduzetnički pothvati. "Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su nas gledali i podržavali mene i moju obitelj tijekom proteklih 14 godina. Ovaj show nas je izgradio, učinio osobama kakve jesmo i zauvijek smo mu zahvalne jer je igrao ogromnu ulogu u našim karijerama, promijenio nam je zauvijek živote", dodala je poduzetnica i reality zvijezda.

Los Angeles. CA. USA. Kourtney, Khloe and Kim Kardashian with Kris Jenner in the promo for   ©E! Channel reality show : Keeping Up With The Kardashians- season 5.,Image: 126760142, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Tijekom 14 godina emitiranja, show je od sestara Kardashian napravio ultimativne svjetske zvijezde, a koristi su imale i mlađe sestre, Kylie i Kendall Jenner.

Show je trajao 14 godina i mijenjao je način na koji funkcionira moderna televizija

Na sličan način se javnosti obratila i glava obitelji - Kris Jenner, dok je Khloe Kardashian rekla tek da je još uvijek preemotivna. Iako nije poznato kada će se točno emitirati zadnja sezona showa, pretpostavlja se da će to biti početkom 2021. godine.

Tijekom 14 godina emitiranja, show je iznjedrio i par spinoffa, sestre su proživljavale sretne i nesretne ljubavne dane, a tijekom snimanja su se sve sestre, osim Kendall Jenner, realizirale u majčinskoj ulozi pa su kamere zabilježile i najemotivnije dane njihovih života.

Čitajte i:

Najstarija Kardashianka više ne može ostati u popularnom reality showu: 'To je za mene toksična okolina'

Agent nekretninama otkrio tko prodaje svoj dom u Hollywoodu: Ta kuća kao da je ukleta...

Reality zvijezda bivšem oprostila neviđenu izdaju, a želi i drugo dijete

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Linker
16. travanj 2024 09:14