Instagram
la vie est belle

Dečko Natali Dizdar pravi je kavalir: Pogledajte kako zaljubljen par uživa u Francuskoj

Pješčana plaža, i dvoje ljudi koji se vole - ovo zvuči kao stih jedne od pjesama Natali Dizdar koja trenutno s dečkom na francuskim plažama proživljava upravo taj san.

Hrvatska pjevačica Natali Dizdar ovih dana uživa u romantičnoj idili u Francuskoj.

35-godišnja pjevačica uzela je kratak predah od poslovnih obveza, spakirala kofere i uputila se na francusku obalu gdje ju je dočekao dečko William Perge s kojim održava vezu na daljinu.

ScreenshotNatali2

Zgodan, visok mladić, o kojem se zna samo da radi u New Yorku, u rodnoj je Francuskoj svoju djevojku odlučio razmaziti, što su fanovi imali priliku vidjeti na Instagram objavama zgodne pjevačice.

Screenshot Instagram

Natali je, naime, na Instagram storyjima objavila nekoliko fotografija na kojima William obavlja kućanske poslove te priprema slasnu zakusku, dok ona nonšalantno po okućnici šarmantne kuće šeće u kupaćem kostimu i kratkom pareu.

Screenshot Instagram

Kad intimne trenutke ne provode u hladu kuće, Natali i William odlaze na pješčanu plažu Biscarrosse-Plage gdje guštaju u moru i suncu.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to, idemo na jedrenje. Malo spot, malo privatno i tako", izjavila je nedavno Natali za In Magazin.

Čitajte i...

Natali Dizdar okrenula novu stranicu i progovorila o budućnosti: 'Nadam se da je najgore prošlo'

Natali Dizdar nedostaju putovanja: Dok je u Zadru, mašta o drugim mjestima

Natali Dizdar pokazala kako je uredila svoj stan u Zagrebu: 'Obožavam dnevnu sobu'

Natali Dizdar: 'Nisam štedljiva, dok ima ima, kad nema čekam da opet ima'

Linker
23. travanj 2024 21:03