UVIJEK GLAM

Decentno izdanje kraljice Letizije: Uvijek modno nepogrešiva zablistala u haljini poznatog brenda

Crvena je boja dominantna i upečatljiva pa nas ne čudi da se Španjolska kraljica odlučila upravo za boju koja poručuje svima ‘tko je glavna dama‘. Baš kad pomislimo da ne može bolje, ona nas razuvjeri!

Španjolska kraljica Letizia pojavila se u zanosnoj crvenoj haljini u Mallorci, na ceremoniji dodjele nagrada ženama u STEAM profesijama. 49-godišnja kraljica otkrila je elegantnu figuru te pokazala svima kako treba izgledati dama u crvenom, a pridružio joj se i njen 54-godišnji suprug, kralj Felipe.

image

Španjolska kraljica crvenu haljinu kombinira s clutch torbicom

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izgledala je glamurozno kao i uvijek u raskošnom izdanju, a posebno je naglasila svoj tanki struk. Look je upotpunila tamnoljubičastim štiklicama i crvenom clutch torbicom brenda Margrit Mara.

Modna ikona inače je prepoznatljiva po svom monokratskom stilu, a njene modne kombinacije su gotovo uvijek nepogrešive. Za ovu svečanu prigodu kosu je skupila u nisku punđu te se odlučila za bočnim razdjeljak, a cijeli look je upotpunila smokey smeđim make-upom, kojim je naglasila zelene oči. Jedna od najosviještenijih modnih kraljica ne voli nametljiv nakit pa se ovog puta odlučila za naušnice u obliku zlatnih listića.

image

Zlatne raskošne naušnice u obliku listića.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njen životni suputnik, kralj Felipe, odjenuo je svijetlosivo karirano odijelo s bijelom košuljom i cvjetno plavom satenskom kravatom. Na događaju je kraljevski par razgovarao s dužnosnicima prije nego što su proglasili dobitnicu nagrade Zaklade princeze od Girone 2022. u kategoriji "Znanstvena istraživanja" u Palmi.

image

Kralj Filipe i kraljica Letizia u glamuroznom izdanju.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kraljica Letizia obožava monokromatske kombinacije u kojima smo je imali prilike često vidjeti. U rujnu prošle godine zablistala je u crnom izdanju od glave do pete. Crna haljina španjolskog brenda ekološki prihvatljive odjeće Maria Malo naglasila joj je ramena, a uz nju je nosila cipele brenda Carolina Herrera.

image

Crni monokromatski look.

ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Letizia jako voli crvenu boju pa ne čudi što je za jedan javni angažman izabrala crveno odijelo s modernim prorezima na nogavicama. Pismo torba u ovom look bila je također s potpisom Caroline Herrere.

image

Crvena je njezina boja.

FOTOGRAFIJE: SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA SOPA IMAGES/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Još jedna boja koja joj izvrsno stoji je boja fuksije u kojoj se pojavila na jednoj izložbi u Madridu. Haljinu brenda Hugo Boss uskladila je s cipelama u sličnoj nijansi popularnog slingback modela.

image

I boja fuksije joj izvrsno stoji.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 21:23